cilekanne kızlar merhaba yarın seker yüklemesi yaptırıcam ama ebemın bana söylediği seylerı unuttum... yarın glikozu icip sonrasında ne yapmam gerekıyor bılen varmı🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
gulssen cilekanne içmeden sizden kan alacaklar sonra şekerli suyu içeceksiniz bir saat sonra yine kan alacaklar. Kaç mglik su dediler size. Dozu fazla ile bir saatten sonra tekrar kan alacaklar.
Aysegul45 cilekanne canım aç karnına gidiyorsun hastaneye kan veriyorsun sonra glikoz içiyorsun aradan bir saat geçiyor bidaha kan veriyorsun
Sevvaldal cilekanne ben kahvalti yapip 1 saat sonra gittim. Idrar tahlili alindi. Glikozu 3-4 dk da icmemi istediler. 1 saat sonrada kan verdim.
eylulvari cilekanne mümkünse yalnız gitme gece 12’den sonra bir şey yeme canım. bir süre aç kalacaksın unutma o sebeple yanında biri olursa daha kolay olur 🥰 geçmiş olsun şimdiden
cilekanne gulssen 50 mg dediler canım ilk defa yaptırıcam sanki ebe bana iç de 1 saat sonra gel dedi diye hatırlıyorum ama 😥
gulssen cilekanne en düşük dozu aç karna gidip önce kan verip sonrasında şekerli suyu içeceksiniz. Bir saat sonra da tekrar kan vereceksiniz. Bu kadar :)
Deniziimmm cilekanne canım yakın zamanda yaptırdım ben ekstra bişey yapmana gerek yok tadı bahsedildiği gibi kötü değil sadece 2 saat aç kaldığın için bulantı hissi oluyor açlıktan bende o şekilde oldu en azından ....