mltmtrkr Merhaba arkadaşlar 14+5 haftalık hamileyim merak ediyorum aranızda uçak yolculugu yapan varmı herhangi bi rahatsızlık olurmu memleketime gitmek istiyorum da😕😒
Esesli mltmtrkr ben Karadeniz turu yapmak istiyordum hamileliği öğrenmeden önce. Ama çok yorucu olur yapma dediler. Araba ile yolculuk yapılıyor ama uçağı bilmiyorum
Hamissbusra mltmtrkr canimmm 7. Haftamda ucak yolcuğu yaptım hic bir sıkıntı yasamadim 23 haftalik hamileyim suan gecen hafta uçakla geldim ankaradan istanbula her hangi bir sıkıntı yasamadim 6 saate kadar hic bir sıkıntı yok bacaklarini oynat kan dolasimsiz kalmasin yeterli 7 saat ve üzeri ulaşım sıkıntı oyle ucakta sorunyok rahat olabilirsin
[silindi] mltmtrkr merhaba bende 16.haftamda yaptım hiçbir sıkıntım olmadı. İnsanlar 30’lu haftalarından sonra bile uçuyor 🙂 bebeklerimiz çok güvenli yerde hiçbir şey olmaz onlara
merveonl mltmtrkr ben daha 2 gun önce 30. Haftamda uçtum 15. Haftalarda filan da uçtum hic bir sıkıntı olmaz canim otobüs Veya araba daha çok yorucu bunaltıcı
Busraaras Ben en tehlikeli vakitte 5-6 haftamda uçak yolculuğu yapmıştım 40 dkklık hiç bir şey olmadı hatta daha önce 6 haftalık düşük yapmama rağmen bunda daha titiz davranmsm gerekirken şuan 28 haftamdayım ve ev hizmetlisi olarak çalışmama devam etmekteyim yani herhangi birşey olmaz endişelenmeyin ama uçak korkunuz paniğiniz heyecan varsa tabi bu tetikler bebeğimizi zaten doktorlarda sanırım 32 34 haftadan sonra uçak seyahatini tavsiye etmiyor diyebiliyorum
Teacher34 Bende bunu öerak edıyorum 8. Haftamda istanbuldan mekkeye uçtum 3.5 saat surdu bır sıkıntı olmadı smdı 24. Haftamdayım 28 gıbı azerbaycana gtmek ıstıyoruz bır sıkıntı olurmu doktoruma soracagım ama merak da edıyorum gidenleri
Tamam mltmtrkr mutlaka dr’unuza danışın.Uçuş süresi ve yükseklik önemli (dış hatlarda-uzak mesafelerde uçaklar daha yüksekten uçtuğu için kabin basıncı biraz daha yüksek oluyor,ilk aylarda tehlikeli oluyor).Ama iç hatlarda sorun yaşanmazsınız dr’unuz uygun görürse.
ElifGunesaltn Arkadaşlar bende yurtdışında yaşıyorum 5 saatlik uçak yolculuğu yapmak zorunda olucam Türkiye’ye gelebilmek için, bildiğim kadarıyla 6 aya kadar uçmakta sorun yok, fakat 7-8 arası uçak yolculuğu yapmak istiyorsanız doktor onayı almanız gerekmekte.
TBsra mltmtrkr canım hiç birşey olmuyor ben yurtdışına gidip geldim 36haftalığa kadar yolculuk yapaniliyorsun bu uçak hizmetine göre de değiliyor en rahat erken haftalarda ilk 4ay yolculuk yapıyorsun yalnız hava boşluğına gelirsen ağrın olur karnında fakat ne aana ne de bebeğe herhangi bir zararı yoktur ben 32haftalıkken geri dönmüştüm internete yazıp da bilgi edinebilirsin ben öok ucakla yolvuluk yaptığım için az çok niliyorım ama bu kişinin bünyesine göre de değişebilir check in yaptırdığınızda camda oturmak istemediğinizi söyleyebilirsiniz o sizi haba boşluğuna denk gelmekten bi nevi koruyabilir..
baharclk mltmtrkr otobus olsa cok hareket halnde ama ucaktan bsy olmz cnim kipirdamiyosun bile korkun yoksa sknti yok ben 5 haftaliktm kendi arabamzla yolculuk yaptm 6haftalikkende ucakla yolculuk yaptm