Susen111b Oğlum için ... isim olara (sirac) düşünüyoruz .. sizce nasıl zor mu? Anlamı (Işık Meşale, Kandil, Çerağ. Nur saçan anlamında Rasulullah (s.a.s) için kullanılmıştır.) Kuran’da 4 ayette geçmiştir. (Furkan (61), Ahzab (46), Nuh (16), Nebe (13))
Ascvk Susen111b canım valla bende bu ismi düşünüyorum çok hoşuma gidiyor ama kime dersem bana tepki veriyor kimse beğenmiyor anlamıyorum 🤷🏼♀️
Ascvk Mehlikan1 öyle tabi ki canım herhalde bi ben istiyorum eşime de dedim bi isim de sen koy iki ismi olsun ama ben bi ismini sirac koymak istiyorum diye 😀😀
nagolinda Susen111b anlamı güzel ama söylemesi çok zor. Oğlun ileride işte mail adresi verirken çok zorlanır sürekli tekrar etmesi gerekebilir. Anlam güzel ama kullanıma da bakmalısın.
Meryu Susen111b ben bu ismi hiç sevemedim ama anlamını ilk kez gördüm çok güzel. Kimin ne dediğini boşver önemli olan senin fikrin
Buradem16 Susen111b içinize sindiyse problem yok alışıyor herkes..bende beş yıl önce Eymen koydum oğluma herkes bişey dedi şimdi çok yaygınlaştı takmayın bence 😉
Buradem16 Susen111b sağol cnm ama üçüncü bebeğim olucak inşallah rabbim bundan sonra isteyenlere versin...ablamiz Şeyma abimiz Eymen ve Miraç düşünduk nasipse..yani hiç biri birine uymuyo anliycagin isimlerin😊
Sabia Susen111b siraç ismi çok güzel ben oğluma çok istedim anlamı da çok güzel ama babası vermedi yusuf siraç olsun dedim yusuf yiğit koydu😑