PrenssAnnesiiii Kızlar kendimi kaptırıp çok fazla dondurma yiyorum acaba bebeğime bi sakıncası varmıdır bilgisi olan yazabilirmi😇
seher_unl PrenssAnnesiiii şeker varsa yasaklanıyor ama onun dışında bi zararı varsa da ben bilmiyorum yiyinnn serin serin ohh 🤗
Yaser27 PrenssAnnesiiii Bende fazla tuketiryordum en son midem rahatsızlandı kaç haftadır yemiyorum ama çok istiyorum korkudan yiyemiyorum
PrenssAnnesiiii seher_unl şeker yoktu canm kandan bakılmıştı yükleme yaptırmadım istemedim ama yeni olmuşsa şeker o ayrı mesele🥺🙄
gulssen PrenssAnnesiiii bir zararı yok yaptırmanız cocuk saglıgı acısından daha yararlı bence onlem almak adına
1ogrencianne PrenssAnnesiiii benim de kandan bakıldığında hep normal çıkıyordu ama yükleme sonucunda sınıra çok yakın çıktı canım. yani kandan pek belli olmuyor. doktor dikkat et şekerli şeylere dedi. ben de çok yiyordum ama artık azalttım :)
Yaser27 PrenssAnnesiiii kuzenimin eşi herşeyden tiksinmişti sadece maraş dondurması yiyordu bebeği de maşallah çok iyi
Yaser27 PrenssAnnesiiii aslında bende safra kesesi taşı var o gün ac karna yedim ve üzerine de fanta içtim ikisi bir tetikledi o yüzden safra kesesi taşını hareket ettirdi ve sanci ve istifra yaptı
1ogrencianne PrenssAnnesiiii senin tercihin tabi canım, aynen her şeyin fazlası zarar mantığıyla ilerlemek lazım 😊
Ozderr PrenssAnnesiiii bende cok yiyorum ye şimdi doğunca gaz yapıyor yiyemezsin soguk seyleri diyorlar 😱😂
Ozderr PrenssAnnesiiii valla içimin hararetini buz bile dindirmiyor şimdi😂 o yuzden yedikçe yiyorum soguk seyleri. Bir haftaya son bulacak soguk suya bile hasret yasayacam 😏
Deletedmom133 PrenssAnnesiiii bebek üşür diyen olma di hayret 😜😜😜 ye canım ben kıştan beri yedim dogurcam çok yakında gayet iyiyiz