Merhabalar guzel anneler bildiyiniz gibi dun post actim yarin doguma giriyorum 13gun kala hemde ve bugun dogurdum dun gece saat 01:30da hastaneye geldim cunki sanci cekiyodum geldigimde nst de suni sanci oldugu goruldu ve hastanede kaldim acilisim bu arada 2parmakdi artik tum gece hastanede sanci cektim sabaha kadar ortalama 12saat sanci cektim sonra ebe geldi acikligima bakti 3parmak yarimdi hemen doguma aliyoruz seni dedi agri var ama ikinamiyorudum😐 serum takildi iyne falan biraz zaman gecti ve ikinma hissi geldi sonra bi anda suyum patladi ve masaya ciktim doktorum cok guzel ikiniyosun dedi boyle giderse 15 dakkaya dogururuz dedi masaya ciktigimda saat 11:40di ve 4ikinma sonunda saat 12:30 da 3kiloyla kizimi dogurdum elhamdulillah😋😍🤩 demem o ki normal dogumdan korkmayin Rabbim Guc veriyo ve simdi iyiz cok sukur kizimda bende Rabbim sizleride sag salim bebeklerinize kavustursun sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Aminnn o kadar guzel kokuyoki sanki cennet🤩😍😋😇😇😇Iste benim dogum hikayemde boyle Uzun oldu hakkinizi helal edin😍🤗☺