Gamseeeeee Arkadaşlar kapıdaydım duruyorum arkadan kedi geçince bağırdım birsey olur mu memeden düşme filn olayı birsey yoktur inşAllah ya
Fatos00 Gamseeeeee ona genelde halı çırpınca asılınca yüksek yerlere uzanmaya çalıştığın da olur diyorlar bişey olmaz inşallah korkma. Memeden düşme bebeğin plasentadan ayrılması demek kızlar.
Gamseeeeee Minnosizmmm ya bende tam bilmiyorum da memeden düşme varmış korktuğun zaman ama kolay değil dir sanırım ya bebek kordona bağlı kafam karıştı 3 aylık hamileyim şuan 🙄
Minnosizmmm Gamseeeeee biri biliyor sanırım plasentadan ayrılma olayıymış enteresan bende ilk defa böyle bir şey duyuyorum neyse öğrenmiş oldum en azından ama korkunca olacağını sanmıyorum canım böyle bir şeyin çok korkmussundur şekerli su iç biraz 😊
Srvnats Bende 3 aylığım şuan bu aralar çoğu şeye korktuğum oldu öle hemen bişey olmaz memeden düşme bildiğim kadar bi şeyden korkmaktan değilde yüksek yerlere uzandığında aşıldığında falan olur bişey olmamıştır korkma 🤗
seyma281015 Memeden düşme değil o, emzikten düşme halk arasında yani plasenta ayrılması. O kadar kolay bişey değil
Gamseeeeee Minnosizmmm yok çok da öyle kormadım da bi an öyle kedi ayağım dan geçince bağırdım o reflexle😅
Gamseeeeee Fatos00 anladım saolun kızlar öğrenmiş oldum öyle duyunca bi an tereddüt kaldım öyle birsey olur mu diye