SerapUGR gzm göğüs kremi dediğin göğüs ucu kremimi ? Göğüs ucu kremi bildiğim kadarıyla 30.haftadan itibaren kullanıyolar
Handeaslan39 gzm daha erken kaşınmaya başlarsa kullan .. 👍☺ Bebek yağı da tavsiye ederim hiç çatlamadım 👍
gzm Zeynepp Lierac Phytolastil Çatlak Bakım Jeli bana bir arkdaşim öneridi o kulanmis cok memlun kalmıs aslinda ben ilk Bio-Oil almistim onada iyi diyolardı öneren arkadasim ilk onu kulanmis memlun kalmamis bunu almis bende direk lierac aldim
gzm SerapUGR evet gogus ucu kremi benim genelikle gögüslerimde kasınti oluyor 30 haftada mi baslaniyor erken baya o zaman onun icin
Deryaglmser Vallah ben karnım hafiften şişmeye başlayınca kullandım Bio-oil kullandım şimdi 35+3 olduk çok şükür bir çatlama olmadı artık olmaz sanırım. O yağdan çok memnun kaldım ama ☺
Figen gzm benim de göğüslerimde kaşıntı oluyor şuan 3. Aydayız fakat çatlamalar olmuş. Göğüsler daha çabuk büyüdüğü için kakao yağı badem yağı tarzı bi şeyler sür canım. Göğüs ucu kremi denilen doğuma 1 ay kala sürülüyo göğüs acımasın bebek emerken diye
TubaAydin Gerçek badem yağı sürdüm hiç çatlak olmadı sürekli nemli tutucakmışız cildi bol duş bol su bide saf yağlar işe yarıyor kozmetik kremleri hiç kullanmadım 20. Haftadan 34. Haftaya kadar sürdüm şuan 39. Hafta çizik yok
EsraAykzdemir gzm eğer beyaz tenliysen ve ince bi derin varsa başlayabilirsin hemen. Ben 19haftaya yaklaştım yavaş yavaş sürmeye başladım
Ezglkr Bu göğüs ucu kremi için hangi markaları kullandınız kızlar Bir de sadece ucuna mı sürüyorsunuz yoksa kahverengi bölgenin tamamına mı
brglazgn gzm ben 11 haftalığım ama ara ara kullanıyorum. Bugün bir yazı okudum gliserinin yağ özelliği fazla olduğu için doktor onu önermiş 🤔