Merhaba arkadaşlar bende gebeliğimin ilk gününden son gününe kadar forumlarda Doğum hikayeleri okuyanlardanım ve şimdi yazmak bana da nasip oldu👋 39. Haftama tam olarak girmiştim normal Doğumu bekliyordum ilk bebeğim gecesinde tekmeleriyle kaburgalarıma öyle vuruyordu ki uykudan zıplayarak can acısıyla kalkıyordum hem o tekmeler hemde geceleri bacaklarıma giren kramplar şişlikten üzerine basılamayan ayaklar derken sabah uyandım içimde bi his vardı garip bişey anlayamadığım kendime baktım aynada dedim kendi kendime Allahım artık nolur kızım gelsin çok güzel çok şükür ama bu son günler çok zor sıcak dayanamıyorum sen yardım et kızıma tuttuğum günlük vardı uzun zamandır doldurmuyordum o gün doldurdum yazdım.
Doktora 17 Haziran da gitmiştim hiç bir belirti yok haftaya tekrar gel muayeneye dedi çıkınca hemen randevu alırdım bu sefer almak gelmedi içimden bence Pazartesi yi beklemez bu hafta benim sancım gelir diye düşündüm Salı günü 18 Haziran içimden bi ses ara sen al dedi hastaneyi aradım bana dedilerki doktor 10 güm şehir dışına gidicek randevu veremeyiz şok oldum daha dün muayene olmuştu hiç bişey demedi doktoru aradım çok acil gelişti sizi arayacaktık eğer sezeryan olurum diyorsan gel hemen bugün alayım dedi normali bekleyeceğim diyorsan başka doktor seninle ilgilenecek dedi resmen beynimden aşağıya kaynar sular döküldü elim ayağım koyverdi ilk önce ben normali bekleyeceğim dedim sonra düşündüm ben doktor kim bilmiyorum hiç görmemişim iyi mi değil mi diye düşünürken içimden yine bir his git ol bugün sezeryan dedi eşimde yanımdaydı hemen hazırlanıp gidelim bugün ol doktoru bilmiyorsun daha kötü şeyler gelebilir başımıza dedi hemen ailelerimizi aradık geldiler hazırlanıp gittik hasteneye 2 de hastaneydim 5 te alıcaz dediler ama sarhoş gibiyim bişeyler oluyor ama asla farkında değilim bi anda karar verip Doğuma gidiyorsun çok değişikti. Aldılar beni spinal oldum aşırı korkak biriyim çatı muayenesinde bile tavanlara kadar zıplayan cinsten korkağım ama bir cesaret geliyor ki o an ne deseler tamam diyorsun belimden iğneyi vurdular emin olun koldan alınan kanda ki iğne daha çok acıtıyor sinek ısırığı bile değil vurdular hemen yatırıp başladılar 2 dk ya uyuşuyorsun ellerinin gezdiğinin farkındasın ama anlamıyorsun hiç acı falan 1 Dk sonra allahım o muhteşem ses ve doktorun iyi ki almışız asla normal Doğum olmazdı inanılmaz kordon dolanmış boynuna kendini attıramazdı dedi herşeyde bir hayır vardır arkadaşlar hiç bişey içimin diretmeyin biraz oluruma bırakmak gerekiyor valla iyi ki de böyle olmuşum kızımı yanağıma verdiler o an orda bağıra bağıra ağlıyorum allahım sana şükürler olsun diye ameliyathaneyi yıkıyorum resmen inanılmaz bir his ötesi asla yok neyse beni diktiler odaya geçtim ameliyat yerlerim dışımda hiç bir ağrım sızım olmadı bel boyun baş ağrısı hiç yaşamadım 8 saat sonra yürüdüm tabi kolay değil acıyor ama dayanılmayacak bişey değil annem yardımcı oldu hep tuvalette kalkmamda çok zorlanmadım o yüzden sütüm odaya çıkar çıkmaz geldi sezeryanda gelmez bilmem ne olayı herkeste geçerli değil hatta hemşireler bebeğimi emzirirken görünce ooo ne güzel hemen gelmiş sütün dediler çok uzun oldu kusura bakmayın sorularınızı alabilirim allah herkesim yardımcısı olsun İnan’ın kucağımıza verdikleri o an tüm acımı umuttum şuan Yanımda mışıl mışıl uyuyor benim gibi korkak bi insan bile bunları böyle rahat anlatıyorsa emin olum herkes yapar ♥️