ayseegul_20 Merhaba arkadaşlar.2 düşüğüm var bu 3.hamileligim herhangi bi kan ve pihtilasmayla ilgili bi skntm yok cok skur. demir eksikligim dsnda.Doktorm coraspin verdi var mi kullanan**
Esma_davut ayseegul_20 Ben kullanıyorum canım gebeliğimin başından beridir. Şuan 23+3 olduk doktor bişey demedi ama 32 yada 34 haftaya kadar kullanıcam sanırım çoğu gördüğüm kadarıyla o haftalarda bırakıyo
Trabzon ayseegul_20 ben kullanıyorum canım kan pıhtılaşmam flan yok ama önlem amaçlı doktorum verdi gebeligin başından beri 20 haftalık gebeyim . Doktor 34 haftada birakicaz dedi
Tugbacan ayseegul_20 Benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi Tekrardan hamileyim 8+4 11.ci haftaya kadar kullanicaz dedi
Hande46 Canım bende kullanıyorum pıhtılaşma problemim var 32. Haftada yani4gün sonra bırakacağım ilacı iğneye devam edeceğim son güne kadar
Minnosizmmm ayseegul_20 canim benim de bi kimyasalim var doktorum da nolur nolmaz diye verdi genetik test bile yapmadan başka bi doktora sordum zararı olur mi diye hayır bi sıkıntı olmaz dedi
ayseegul_20 Arkadaşlar aynen benimde herhangi bir pihtilasmayla ilgili problemim yok çok şükür 6 haftalık hamileyim doktor bebeğe giden kan akımını hızlandırıyor diye verdi hem düşükler icinde aynı şekilde.