limoncicegi Kızlar 20.haftadayım bebeğimin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladım elhamdulillah ama böyle alt karın bölgemde hissediyorum kaşıklarımın üstünde göbek deliğinin orada hissetmiyorum siz nerede hissediyorsunuz içimde bi endişe var
issss limoncicegi Normal bendede yani her kesde oyle oluyor. cok asagida hiss ediliyor. ben 18 haftadan berii hiss ediyorum ama simdi 26 hafta gobegin orda vuruyor tekme atiyor.
Misskokulumm limoncicegi korkma canım bende 23 haftalığım kasigimda. Atiyo genelde rahim henüz çok aşağıda yavaş yavaş yukarı çıkar korkma benim arada midemin oralarda göbek deliğimin üstünde hissediorum ama çoğu zaman aşağıda hissediyorum😊🌸
sevgitekes limoncicegi aynı benimde öyle iki haftadır 21+2 yım bugün gittim hiçbir sorun yoktu bu hafta az daha yukarda gibi değişiyor ilk hissettigimde benimde öyleydi
iremasanceylan Rahim zaten ileriki haftalarda yukari dogru cikiyor.20.haftada asagida hissetmeniz cok normal cunku rahim anca gobek deligine kadar gelmistir endiselenmeyin😊
limoncicegi iremasanceylan ever evet okudum bugün diyor rahim daha göbek deliğinim orada teşekkür ederim 😊