Bahara DemetDigesu çok özendim sana şuanda 😊 nasıl almamayı başardın ya ben top gibi oldum 9 kilo aldım 😂
G15 Bahara bende çok kilo aldım ve hareketsiz yatacam hamilelik sonuna kadr nasıl yapcam bilmiyorum . Kolay kilo verende biri değilim .. Allah yardımcımız olsun. 20 haftalik 8 kilo aldım..
Busraoz Kbr22 Yok bence bende😂 19+4 9 kilo. Nasıl almamayı başarıyorlar ya görünce bi kıskanmıyor değilim😂😂
Kbr22 Julican çatlaklar var mı peki sende benim göğüslerde ve belimde çatlak basladi🤷🏻♀️ ve kiloma nasil dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum çünkü bebeğim ac kalıyor gibi hissediyorum hep🙄
Derya0707 MMinee 45 dk yüzüyorum akşam da 1.5 saat yürüyorum her gün 8 kilo aldım siz yatak istirahati de 5 kg almışsınız en azından gün içinde beslenme den nasıl fark ediyor bakın
Bahara DemetDigesu ay yok yok deme öyle en güzeli senin gibi olmak 🙈 bebiş sağlıklı olduktan sonra 🙏🏻😊
Julican Kbr22 canım henüz çatlak yok arada karnımın altı kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum. Aşırı abartmadım yememi ama alıyorum yapıcak birşey yok 🤗🤷♀️
Uykucukus Ben 22. +4 Haftadayım 5 kilo aldım 16. Haftaya kadar kilo almamıştım 16. Haftadan snra ne olduysa oldu