Crescent96 Kızlar hamilelikte ilişki ne zamanlar olmuyor? 4 haftalığız biz bazıları ilişkiye girme şuanda dediler çevremdekiler..
MinnosAnnis Crescent96 hayır canım o söyleyenler resmen saçmalamışlar öyle bişe yok hatta aksine bebiş annenin ve babanın mutluluğundan dolayı mutlu oluyormuş 🤗ben 21 haftadayım 😉
Busebuucan Crescent96 canım ben 29 haftalık hamileyim eşimle cinsel ilişkiyi hiç kesmedik eğer düşük tehliken vs yoksa bi sakıncasi yok
Melihadur Crescent96 canım biz 30 haftalık olduk hiç kesmedik doktorun birşey demediği sürece sorun yok
Crescent96 MinnosAnnis dimi doktorda bişey demedi çünkü. Ama yerleşme aşamasındaymış olmazmış falan dediler öğrendiğimden beri adama yaklaşmıyorum 😂😂😂
Crescent96 Busebuucan valla canım daha cok yeni gebelik oldugu için bişey demedi bana değerlerin guzel yukseliyor dedi sadece
MinnosAnnis Crescent96 ayyy hayır hayır canım sakın öyle bişe yapma erkekler bu zamanlarda bizim gibi hamilelik sendromu yaşıyolarmış zaten, yani ilgi istiyolar bekliyolar doktor tehlike demediği sürece kocanı bırakma 🤗😍
Birmucize Crescent96 iyi yapıyosun banada ilk 3 ay yasaktı ve hiç bi sıkıntım olmadığı halde doktoruna danış en iyisi
Ssraa İlk 3 ay bir sorun olmasa da doktorlar ara verilmesi taraftarı. Zaten çoğu baba da doktor sıkıntı yok dese de 9 ay bi geri duruyor😁
Ema Crescent96 herkeste farklı oluyor en iyisi kendi doktoruna sormak 36 haftaya kadar ilişkiye devam ettik bugün ilişki yasak dedi doktor 😅😅
defne55 Crescent96 ben 3 haftaliktim öğrendim hamileliğimi o haftadan beri hiç ara vermedim hala devam ediyor eğer düşük tehliken vs biseyin yoksa doktorun yasaklamadiysa gir bence mutluluk hormonu salgılıyor anne bebek için çok iyi
GKBR2 Kendi doktoruna sorman en mantıklısı . Ben sorduğumda ilişki yasak değil 36. Haftaya kadar normal düzende yapabilirsiniz ara vermenize gerek yok. Ama kanama düşük tehlikesi olursa ara veriliyo tabikide.
yigitmira İlk 3 ay önerilmiyor kesinlikle tutunma dönemi sonucta riske hiç gerek yok bence tabi herkesin kendi kararı😊
Loya06 Bende geçen hafta sordum hiç bir gebelikte yasak değildir pembe kahve rengi ve farklı renklerde akıntısı yoksa dedi bunlarda düşük tehlikesiymiş
Tugbanur Crescent96 doktorum yasaklamamıştı ama ilk 3 ay ilişkiye girmedik daha önceden de bi kayıbimiz oldu daha dikkatliyiz
Izzet Crescent96 biz ogrendigimiz gunden beri iliskiye giriyoruz doktor kisitlamadigi surece bi sorun olmuyo canim endişelenme 😊
BirVeraAnnesi35 Crescent96 cnm banada diyen oldu doktoruma açık açık sordum çevremdekiler böyle diyor dedim yoo sıkıntı olmaz haftada bir normal dedi ama tabi kişiden kişiye değişir gebeliğin riskli olmamalı