BusraCatan Yarın öğlen ikili taramamız var görüntüleme merkezinde yaptırıcam ama kan tahlili yapmıyormuş onlar hastanede yapıyorlar mı ? Bir de cinsiyeti görebilirler mi acaba tam 12 hafta olucak yarın
Melihadur BusraCatan canım ikili tarama kan testi ile yapıyorlar cinsiyet için ultrasona girdiğin zaman doktorun görürse söyler zaten ama devlet hastanesine gidiyorsan daha erken
kamileguveloztrk Normal muayene gibi usg de ölçüm yapıyor ense kalınlığı vs cinsiyetini bebeğin pozisyonu düzgünse tahmin ediyorlar kesin olmadığını belirtiyor.. sonra da kan veriyorsunuz 😊 bende geçen hafta yaptırdım sonuç bekliyorum..
BusraCatan Özel hastaneye gidiyorum devlete gitmiyorum bakalım yarın tekrar yazarım çok korkuyorum bi yandan da heyecanlıyımm
Deryasytrk Özele gidiyorum bende pazartesi kan vermiştim hem ense kalınlığına bakılmıştı bugün sonuçlar açıklanmş şükür temiz çıkmış 2 li tarama önemli🙈
Edayslm Deryasytrk ayu ikili taramadaki beta degeri cinsiyetle alakalı diyende var doğrumudur ki senin kaç cıktı canım