Zeynepzeze https://resimyukle.xyz/i/S74ICR Merhaba herkese, sonuç bu şekilde bana çok fazla yüksek gibi gelmedi. Sanırım diyet verir değil mi? İnsülin için daha yüksek olması gerekiyor diye biliyorum ama yine de merak ettim ne olacağını?
eylulvari Zeynepzeze muhtemelen diyet önerecektir, benim değerlerim daha yüksekti yalnız 3. saat nasıl 2. saatten yüksek çıktı onu anlayamadım aynı açlıkla ölçülmedi mi
Emreilknur5561 Zeynepzeze evet çok yüksek değil normal diyelim benim 198 çıkmıştı şeker olduğunu söyledi doktorum diyete başlayacağım sanırım. Senin doktorunda belki Yemen içmen konusunda biraz daha dikkatli ol der diye düşünüyorum
Emine82 Zeynepzeze sanırım açlık şekerin De yüksek cıkmış aclık referans değeri benim kağıdım da 92 yazıyor
Zeynepzeze Emreilknur5561 Bende öyle düşündüm tatlı ve hamur işini azalt diyecek muhtemelen. Size de geçmiş olsun
Ezgib Zeynepzeze yok canim diyet vermez referans aralığı 70-140 arasi yüksek değil yani sadece dikkat et der benimki biraz daha yüksekti
GuelGltkn Zeynepzeze olmasi gereken degerlerin altina canim cok yüksek degil yani ama doktor görüsü farklida olabilir