Marguerite Kızlar bana güzel bilgilendirici ve akıcı kitap önerebilir misiniz annelikle ilgili? Ne alsam bilemedim. Mahallenin en mutlu bebeği kimi güzel kimi de tekrarlıyor kendini diyor ne diyorsunuz?
[silindi] Marguerite mahallenin en mutlu bebeği güzel bi kitap sürekli kendini tekrarlamıyor başka konulardan bahsediyor. Ama onun yerine gözde erdoğan hayat evde başlar kitabını alın bana göre en daha bilinçlendirici.
Kadriyeanes Marguerite bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bi kitap var mutlaka alın ben sıfır tecrübe ile onu okudum şu an çoğu şeyi rahat rahat bu şundan bu bunda diyebiliyorum
GzdeEgsn Marguerite Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler var ayrıca hamilelik sürecinde bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri alabilirsin canım . Ayrıca kitabı tutumluanne diye bi uygulama var ordan 2.el olarak uyguna temin edebilirsin 0 alıp yüksek ücretler ödememiş olursun hem😉
Fulyag Kitap araştırdıktan sonra Gebe-loji ve Sağlıklı gebelik rehberi diye 2 kitapla başlamaya karar verdim ama gelmedi henüz
Marguerite Fulyag ben direk bebek bakımına geçtim kuzm 😂😂 hayat evde başları sipariş ettim bakalm nasıl 🙂
Marguerite Kadriyeanes sağol canım ama ben 7 aylık oldm geç kaldm galiba o kitaplar için alsam faydası olurmu acaba 😐
Kadriyeanes Marguerite bebek için olanı da var onu da aldım ben doğurmadan aynı kitabın bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler Dr kitapçı da var
GzdeEgsn Marguerite ne demek canım ben sipariş verdim 3-4günde elimde oldu güvenle alışveriş yapabilirsin