Hazalonur1 Merhaba kızlar 34+2 Hamileyim Çatlaklarım Ooooolduuuuu var artık bundan sonrası için yapabileceğim birsey varmı olmuş çatlaklar için akıl verin kızlar
Asilalaz Hazalonur1 dogumdan sonra frei öl in yağı var onu onerıyolar bebde hamıleyken kullanılanı aldım
Gulay44_ Hazalonur1 benimde baya oldu doktorum sarı kantaron yağı kullan dedi çatlakları yavaşlatır küçültür dedi bende yeni kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı 🤷
Hazalonur1 Asilalaz bugün ondan sipariş verdim 50 tl ye düşmüş leke ve çatlak gidericiymiş çok met ettiler firma kendinden çok eminmiş ürünü konusunda du bakalım başlıcam en azından olanlar azalsın
Matmazell Hazalonur1 şuan kırmızı haldeyse sonradan beyaza dönüyormuş canm yapcak hiçbişi yok bende çatır çatır çatladım ilk zamnlar çok üzüldüm çok moralim bozuldu ama evladım için değer dedim yapcak bişi yok malesef 😪 kabullendim yani
Hazalonur1 Matmazell ay ben çok kötü oldum gördüm çok ta kötü kaşınıyor ya inanılmaz elimden geldiği kadar kaşımamaya çalışıyorum tabi evlatlarımız için hiç önemli degıl ama ne bilim görünce bi degısık oldum 🤪
Asilalaz Hazalonur1 aynen kesın konustukları ıcın aşdım bende dogumdan sonra catşak gıderıcı olanını alıcam kokusu muthıs
Matmazell Hazalonur1 benm kalçam inanılmaz şekilde çatladı öyle böyle değil 😅 bacaklarımın iç dıi kısımları içte dizw kadar indi nerdeyse çatlaklar 🙄 aynaya bakınca kendime inanamıyodum bi ara acayip üzüldüm böyle çatlamakta çok fenaymış 😪
Gulsengoksun Hazalonur1 bide lierac var onu karın bölgene kullan kantarın yagınıda bel ve kalça bacaklarında kullan canım
Hazalonur1 Matmazell valla canım bi yağ aldım çatlak giderici ve sıkılaştırıcı onu deneyecegım çok duydum kullananlardan bakalım
Matmazell Hazalonur1 freö oil mi ben aldım karnıma kullandım bacaklarıma da kullandım ama blmiyorm zaten çatlamıştım ondan fayda etmemiş olablir bacaklarımda 😄
Nesibee1 Hazalonur1 yok canım ama çoğalmasını önle zeytinyağı mutlaka sür her gün sabah akşam lierac krem de olabilir benimde çok çatladı şu an durdu göbek deliğimin yanlarında var sadece çok yayılmadı
Hazalonur1 Nesibee1 hep bebe yağı vs badem yağı kullandım hala nemlendirsin diye bebe yağı kullanıyorum bakalım artık
Hazalonur1 Matmazell oluşan çataklarıda azaltıyormuş ama 12 hafta düzenli kullanım önerilmiş bende baslycagım etkisini gören çok arkadasım var bakalım bakalım