Busranrunal Kızlar 12 +5 hamileyim dünden beri sol kasigim agriyo batma oluyo normal mi bu yaşayan var şancı oluyo kasığımda
bhmndls Busranrunal Canım benim de kahverengi lekem geliyo gunde bi defa ve cok az,nokta kadar,cok da acik renkte tuvalet kagidina geliyo,pedde hicbisey yok,progestan kullaniyorum 12+0 ız bugün..Bu haftalarda lekelenme normalmis sanırım
Busranrunal Miniklerim03 düşük riskim var dr normal.diyo ama korkuyorum sanirim acile gitcem çünkü yürüken bile ağrı var
Miniklerim03 Busranrunal kanamanmı var canım düşük riski varsa sürekli yatman gerek fazla hareket etme gecene kadar bnm yok cok şükür
Busranrunal Miniklerim03 evet canim öyle yapıyorum zaten az önce iğne öldüm proluton inşallah iyi gelir
Busranrunal bhmndls artık kan görmekten kan tutmaya başladı beni düşünün bugün yine kanamam oluyo bi kesiciyi bi geliyo ne yapcam bilmiyorum valla bende progestan kullanıyorum
bhmndls Busranrunal Ama bence bize sıkıca tutundular artik,allahin izniyle gecicek bu zor günler ve saglikla alicaz kucaklarimiza insallhh