ozneslihan86 merhaba arkadaslar ben 28+2 haftalığım ayaklarım aşıŕı şişti sizce tehlikeli bi durum varmı doktora gitmelimiyim
Ipek34 Elleriniz de şişiyor mu ? Tansiyonunuzu ölçün. Gebelik zehirlenmesi diye bisey var onda hem ayak hem el şişiyor ve tansiyon çıkıyor. Onları bi kontrol edin bol bol su için çok sarkitmayin ayaklarinizi
ozneslihan86 Ipek34 ellerim cok sismedi ayaklarim genel de sisiyodu ama bugn cok fena oldular cok fazla arastirdikca daha da korktum🙁 tesekkur ederim
Ipek34 ozneslihan86 hemen 1 günde korkmayın ara ara benim de oluyor. Hemen ayaklarımı uzatıyorum suyu artırıyorum. Yuruyuse çıkıyorum Geçiyor ama ara ara günün belli saatlerinde oluyor.
ozneslihan86 Ipek34 doktora gidecektim ozamn bekleyim devam ederse giderim aslinda arkadaslarim korkuttu bebege bi zarari olabilir bu normal degil falan dediler
Beyzanurlina Ödem vardr sıkıntı yapma ayaklarının altına yastık koy uzan bısey olmaz herkrs doktor kesılmış burda
ozneslihan86 Beyzanurlina bugun daha iyi evet bende ole dusunuyorum hamile bi bayana olumsuz seyler solenmez varsa suphelendigin nazikce solenebilir ama incelik herkeste yok maalesef 😏
Beyzanurlina ozneslihan86 kendını kötü hissedersen eger git doktora herkesın hamilelıgı bir deyil sonucta sen kendını dinle en iyisi