Sad3c3m konu sahibine atacaktiniz heralde 😊 ama henuz yeni bi haftasi gecmis dikisli normal dogum yapmis bir anne olarak soyleyebilirim ki, gercekten ama gerçekten dikiş bu dogum surecinin %5ini kapsayan bir kısım. Geri kalan %45i sanci, %50si doğum anı. dogum bittikten sonra aklinizda kalan tek sey ikindiginiz dakikalar olacak. kurtuldugunuza sukredeceksiniz, dikisi umursamayacaksiniz. 1-2 gun gectikten sonra dikişleri dusunmeye basliyor insan, hep böyle mi kalacak nasil olacak diye, daha bunu derken dikisler inmeye iyilesmeye basliyor eger ki iyi bakarsaniz. Acıya dair pek bir sey yok dikişte, sadece rahatsizlik hissi ve üzerine oturamama var. o da bir sey olacak korkusu ile. Ne idrar ne de büyük abdest sorun olmuyor. Ben dikişi bol olan bir anneyim bana dış dikis icin 5 dediler, içi soylemediler. Buna ragmen buyuk abdeste tek zorlayan hemoroid, kabızlık gibi şeyler. 2.haftama girmek uzereyim, her gecen gun vucudum kendini tamir ediyor, hissediyorum. Kafaniza bir şeyi takmayin, tedbirlerinizi alın gerisini Allaha bırakın. Dogum tamamen teslimiyettir..