Dilek123321 Kızlar 12hafta 5 günlük hamileyim dün kanla karışık kahverengi gibi bir leke geldi bugünde damla damla kahverengi lekeler geliyor sizce normal mi başına gelen var mı? Bizde kan uyuşmazlığı var ama
37aysgl Dilek123321 canım hemen doktora gitmelisin progestan felan başlatır doktorun gebelikte kan tehlikeli
ZehraAlbayrak Dilek123321 hic beklemeyin acilen doktora gidin cok gecmis olsun ins bebise bisiy olmaz
Evinanne Dilek123321 hiç beklemeden doktora gidin bence bizde de kan uyuşmazlığı var doktor kan gelirse 28 hafta da yapılacak olan iğneyi erkenden yaparız dedi ihmal etmeyin allah korusun
Nft Dilek123321 kesinlikle doktora gitmelisiniz 72saat içerisinde uyuşmazlık iğnesini yaptırmanız gerekiyor
Dilek123321 37aysgl gittim canım vitamin progestan hapını iğnesini o an verdim birde kan uyuşmazlığı iğnesini verdi şimdi vurdurcam
Dilek123321 ZehraAlbayrak bebegimin cok şükür hiç bişeyi yok rahim tertemiz kalp atımları cok güzel düzenli hiç bir sıkıntı yok iğneyi ol hemen dedi cok korkmuştum
Dilek123321 bebekteyaparimkariyerde gittim göründüm kese rahim her şey cok iyi kan uyuşmazlığı oldugu için iğne verdi dikkat etmeni söyledi cok şükür normalmiş herşey 🙏🏻
Neslihan22 Dilek123321 muhakkak doktorunuza gorunun bende ayni sikayetle gittim kese cevresinde kanama varmis
Dilek123321 Neslihan22 bende gittim her şey iyi dedi kesesi, rahim herşey iyi dedi kan uyuşmazlığından dolayı olmuş iğne oldum canım cok şükür 🙏🏻