MonnaRoza Slda geçen hafta yaptırdım. Çok şükür risk oranı düşük geldi. Ayrıntılıda bebeğimin kalbinde parlaklık göründü o yüzden doktorumuz yaptırmamızı istedi. İkilide ve ayrıntılıda başka riskli bir bulgu çıkmadı sadece parlaklıktan dolayı yaptırdık
Bertevc Slda Bende yaptırdım, herhangi bir olumsuz neden yoktu yaptırmam için, hem daha yüksek doğruluk oranı hem de diğer tarama testlerini yaptırmak istemediğim için sadece onu yaptordık . Sonucum temiz çıktı şükür
Slda Gamzeciks nasıl oldu canım ikili taramada herhangi birşey mi görmüşlerdi bende yaptırıcam da bilgi verir misin
Gamzeciks Slda 4 lu testim riskli cikmisti. 1:199. Dna yaptirdik. 15 gun surdu yaklasik. Cok sukur temiz cikti.
Slda Arkadaşlar benim de anne kanında bi bozukluk çıktı bebek şuan anne kanından beslendiği için doktor yaptır dedi bişey çıkar die korkuyorum
elif_ceko Çok şükretmemiz çıktı sonuçlarımız şimdi 30 haftalık olduk bekliyoruz sağlıkla gelmesini eğer içinize sinmiyorsa yaptırın sizde
Roselina MonnaRoza merhaba aynı durumdayım sizinle parlaklık çıktı test sonucu bekliyoruz bebeğiniz iyidir umarım 🙏🙏
MonnaRoza Roselina merhaba bebeğim 43 günlük oldu. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Parlaklık doğuma kadar kademe kademe azalmıştı sonra da kaybolmuştu. Dert etmeyin inşallah sizin bebişinlzinki de gider kendiliğinden. Olumsuz başka bir belirti yoksa üzülüp stres yapmayın
Roselina MonnaRoza diğer bulgular normal. Benimkiler ikiz ikisinde de parlaklık var. Umarım sizinki gibi sonuçlanır test sonucu bekliyoruz hala🙏