anne_can16 Kızlar 4 günüm geçti erken gebelik yaptım gece bir tane mor bir tane beyaz silik çizgi çıktı sonra o silik çizgi Yok oldu bgn de kan tahlili verdim fakat 4 te alıcam sonucu sizinde başınıza geldi mi ?
KudretDemir97 anne_can16 erken gebelik testlerine güvenme bende yaptım negatif çıkmıştı ama hamile olduğumu öğrendim normal testlerle düşün artık
anne_can16 Yavuzum1202 canım sonradan silindi o beyaz çizgi doktor baktı ultrasonyondannn %60 gözükür dediii kan verdim kan sonucunu bekliyorum acaba var mı kızlar
Zezey çizgi hemen çıktıysa doğrudur sonradan çıktıysa yanıltabilir. kan sonucunu bekliyoruz canım inş gelmiştir bebişin 🤲🏻
Ozcann anne_can16 belki gec döllenmedir doktor bana öyle demişti benim 21 gün oldun bekliyorum ama ama benim değerlerim ilk 1.20 di 4. Günü sonraki bir hafta felan sonra 2 di dahada test yapmadım yarın gitcem doktora
TunarinAnnesi Ozcann benim adete 1 hafta kala 1.20 cikti bu gun 16 gun gecdi yarin bakalim insAllah kac cikicak
Duyguaydin anne_can16 yarım saat süreden sonra idrar testlerinin sonucunun dikkate alınmaması gerekli inşallah vardır 🙏🏻