Ada06 Arkadaşlar normal doğum ya da sezeryan olacağı kaçıncı haftada tam net belli olur 32+4 daha doğumla alakalı hiç bişey konuşmadık dr la
Matmazell Ada06 bende 32+5’im canım sordum ben daha belli olmaz 1 ay sonra gel dedi sanırım çatıya bakıcak gittiğimde çnkü 35i görmüş olucam ondan snra kesinleşir diye düşünüyorm 🙄 bnmde kafam karışık bu konuda inşallah normal sağlıklı bi doğum gerçekleştiririz 😊🤲🏻
Deletedmom277 Ada06 Normal doğumun tarihi bilinmez genelde 40. Hafta son daha erken de olabilir doktor bebeğin durumuna göre bir iki hafta daha bekleyedebilir sezaryen de genelde 38. 39. Haftalarda oluyor
Matmazell Aaa 38 miymiş ama erken yapılınca doğumu tetikliyo diye de duymuştum 🙄 Sona doğru yapılması daha mantıklı bencede😅
Yasemin6161 Matmazell kuzum ben 2 haftadır nerdeyse 10 kez alttan muayene oldum acikligima baktılar ama gram açıklık yok tetikler diyorlar hep ama bende o olmadı zaten normalden korkuyorum sezeryan istiyorum ama yok onca sancı ya rağmen yine muayene yine muayene
mervetari4 Bana 35. Haftada normal doguma uygunsun dedi çatı muayenesi yapti acıklığın da var dedi yarın 38 haftalk oluyorm 28 hazirana doğumun gerçekleşir dedi hem açıklk var hem ara ara sancım çıkıyor
Yaser27 Ada06 belli bi sorunun yoksa 38. Haftalarda diye biliyorum mesela benim ilk gebelik ve bekarken belliydi zorunlu sezeryan olacağım
Ozderr Ada06 bebegn gelişimine bağlı 37 38 de çatı muayenesi yapıp tarih verir sezeryana. Normale de yapacak bişey yok bekliyorsun zaten ne zaman gelirse bebiş