Doktor normal dedi ben napıcamm😥😥😰😓😓Doğuramam ben korkuyorum
Sezeryan olmak istiyorum normalden çok korkuyorum 😓
Ass-46 Özele mi gidiyorsun canım? Eğer öyleyse senin istediğini dikkate almalı.
Ass-46 aynı bnde sen gbym🙁
Aynen bende oyleyim .Ankaradayim ve ozel hastahane fiyatlari cok ucuk :/
Ass-46 canım ben sezeryan olalı 6 gün oldu şükür bebeğim şimdi kucağımda ve çıkar çıkmaz herkese normal yapın dedim çünkü bana kimse demedi. Korkma ben normal doğum sancısı çekerek spinal sezeryan oldum şimdi evde yatıyorum yengem normal doğurdu aramızda 1 hafta var o hoplayıp zıplayarak geziyor. Ben adet sancısı gibi yaşadım arada şidd3tleniyor tabiki ama dayanışmaya al bir ağrı değil. Bi de şöyle düşün o ağrıyı 1 gün çekiyorsun sezeryan sonrasında devam ediyor korkma normal daha sağlıklı senin ve bebeğin açısından
seymakumatarnsf devlet
Alinam Valla bu iş değişiyor herhalde kişiden kişiye ben geçen yengemle konuştum sezaryen oldu o iki kez kendi isteğiyle, bana da sezaryen ol geç git dedi çok memnun hemen toparlanmış ve sıfır göbek o kişinin boğazını tutmasıyla alakalı benim çoğu tanıdığım da öyle. Normal doğum da güzel tabi yapılabiliyorsa ama normal doğurup perişan olan da tanıyorum hem fiziksel hem psikolojik olarak uygun olmak önemli bence😊
- Düzenlendi
Ass-46 Sezaryen yapan biri olarak sana tavsiyem gidebildiği yere kadar normal isteyin ha sezaryen kötü demiyorum pişman mıyım kesinlikle değilim ama bir.al doğumun avantajları daha fazla görsen hiç beklemediğin insanlar bile çatır çatır doğuruyor kendini korkutma bebeğini kucağına alana kadar hepsi sonra hicbir şeyin kalmıyor iyi ki de normal yapmışım diyeceksin.
Deletedmom277 dua edin
Ass-46 Yaaa korkmayin bu kadar yaaaa vallahi zor degil yaa dusundugunuz kadar hersey kafada bitiyor sen ne kadar stresli olursan gergin olursan ve psikolojin kotu bir sekilde doguma girersen kotu gecmeyecegi varsada gecer ama rahat kafayla guzel bir psikolojiyle gidersen inan dogumunda guzel gecer kendini strese sokuo kasma.Cagggniiiimmmm eskiden bak tip bu kadar ileri degildi teknoloji hic degildi analarimiz birak doktoru evde mahalle ebelerinin o sefkatli ellerinde😃 dogum yapiyorlardi .Ne epidural ne sipinal bir kova legen guclu ebe kollari😁😁 bitti ve onlar korkmamislar ve yapmislarda yapmislar cocuk😁bak biz 7 kardesiz annem evde dogurmus yani bizi dusunebiliyor musun ? Onlarinkin daha zordur fakat hiz kesmemisler 1 2 3 4 5 derken 7 kardes olmusuz🤗 Simdi hersey daha kolay kendinizi lutfen bu kadar kasmayin cesaretli olun psikolojinizi bozmayin kotu dogum hikayeleri dinlemeyin.Guzel seyler dusunun.Rahatlaaaaaa relakssssss aci belki 1 dk belki 2 dk ya hissedeceksin ya hissetmeyeceksin.Ne kadar yakinim varsa o acininda agdanin bir tik usttu demislerdir yani rahat olunnnn Allah onun gucunu kuvvetini sana veriyor
PrenssAnnesiiii napıcam been
Ayy aynı ben sezeryan olabilmek için ne kadar ugrassamda yok normal diyor doktor devlete gidiyorum ve sancilarim var çok sürekli alttan muayene ediliyorum ve gram açıklığım yok normalde muayene etmek tetikler açıklığı ama bende birşey yok sezeryana da almıyorlar deli gibi korkuyorum özel hastaneler çok pahalı ne yapacam bilmiyorum
Sengulkrgz canım dua et Pazartesi suniyle alacak
Ass-46 korkma canım içini ferahlatmaya çalış çekeceğin acı dayanılmaz olsaydı Rabbim o acıyı verir miydi bebeğin doğduğu anda bütün herşeyi unutuyormuşsun okuduğum araştırdığım kadarıyla ne mutlu bak normale de uygunmuşsun kendini içten içten sadexe bebeğime kavuşmak için bebeğim için diye teselli et ben öyle yapıyorum korkmuyorm çnkü sonunda mucizevi bi varlığa kavuşucam onu koklayıp öpücem 🤲🏻 Yani benim kendime telkinim böyle belki böyle düşünürsen korkmazsın 😘
Yasemin6161 aynıyız devlete gidiyorum