Ayisigi1 Selam bayanlar ben 20 haftalık hamileyim en son 16 haftada gittim özel hayat hastanesine hiç memnun kalmadım önerebileceğiniz iyi ilgili bi dr varmı ve uygun fiyatlı olursa sevinirim bu hafta gitmeyi düşünüyorum kontrollere hiç gitmedim merak ediyorum bebeğim hiç hareket etmiyo bişey hissetmedim henüz
Dabat Ayisigi1 merhaba ben ziya çetine gidiyorum özel muayenehanesi var 150lira ücreti. İstediğin hastanedede doğum yaptırıyo doğum ücretleri değişiyor hastaneden hastaneye
Tugba12345 Ayisigi1 hayat hastahanesi 115 muayne ucreti dogum hem normal hmde sezeryn 2500 cnm doktorlar ilgli hasthne guzel bide doruk uygun diye biliyorm
Esesen Ayisigi1 oktay Altun medicabil hastanesi 2 gün önce gittim çok ilgili ultrason da bile 10 dkka kontrol yaptı
Ayisigi1 Dabat doğumu sevket yılmazda düşünüyorum sadece bi kez daha kontrole gitcem ilgili herseyi söyleyen doktor istiyorum ama bilgim yok hiç fikir almak istedim
Ayisigi1 Dabat ziya cetin nerde görev yapıyo ki hiç duymadım bide gittinizde ilgilimi size ne kadar sürdü sizi muayene etmesi
AmatorAnne Ayisigi1 özel Bursa doruk, Senem akalın, randevu almak biraz zor ama ben çok çok memnunum. Sevecen, ilgili, normal doğum yanlısı. 110 şu sanırım fiyat. Yine bir arayıp teyid ettirebilirsin.
Esesen Ayisigi1 esentepe metroda da inebilirsiniz fethiye metroda da iki metronun arasında yeri çok kolay yani