Kızlar merhaba bu guruba etlğl 2018 de katılmıştı ben bir mayıs annesiyim sizlere kısaca doğum hikayemden bahsetmek istedim umarım sıkılmadan okursunuz bebeğimin tahmini doğum tarihi 21 mayıstı ama bende o gün hiçbir belirti olmadı ertesi gün yani 40+1 de annem aradı zaten hergün mutlaka bikaç kişi arayıp hala doğurmadınmo diue soruyordu(bu soru beni deli ederdi sanki isteyerek doğurmuyorum) neyse annem arayıp nasıl olduğumu falan sordu bende hiçbir belirti olmadığını söyledim bana 7 defa Felak ve nas surelerini okumamı söyledi telefonu kapatıp sureleri okumaya başladım saat 22:00 da eşim işten geldi oturduk tv ye bakıyoruz benim karnım ağrımaya başladı ama sancı olacağına ihtimal vermiyorum neyse saat 12 de yatmaya gittik ama benim hala hafif hafif karnım ağrımaya devam ediyor saat 1 oldu aynı 2 oldu aynı eşim horul horul uyuyor neuse kalktım bulaşık makinesini boşalttım makinada çamaşırlae vardı onları astım toz aldım derken saat 4 e geliyor ama banada sancı vurdukça vuruyor eşimin yanına gittim uyandırdım kalk dedim sancım geldi annemle babamı aradık arabayla almaya geldiler aramız 10 dk idi zaten hemem hastane çantasını falan aldık acilden girdik hastaneye beni nst ye bağladılar sancım 5 dk da bir 89 ve 90 arası idi hemen yatışımı yaptılar odaya girdim hemşire boydan bir kıyafet verdi komple soyunup onu giydim annemi istedim yanıma annem girdi hemşireler beni nstye bağladı ve ıkınma hissin gelince seslen dediler annemle sohbet etmeye başladım ama sancı girdikçe bağırıyordum annem meryem ana otunu suya koydu gelip gidip içiriyordu arada da hemşireler gelip açıklığı ma bakıyolardı saat 6 gibi 5 cm dediler yarım saat sonra 7 cm saat 7 de geldiler başıma ve artık sancım dayanacak gibi değildi suyumu patlattılar ve ıkınmamı söylediler çünkü açılmam iyiydi ve hemşire bebeğin saçları elime geliyor çıktı çıkıcak diyordu ama ben ıkındıkça sanki bacaklarımdan can boşaldı ve bacaklarımı hissetmedim sonra doktorum geldi ve oda ıkınmamı söyledi ben haydi bismillah son canım ve kuvvetimle bidaha ıkındım ve allahım böyle bir rahatlama olamaz bebeğim çıktı ama ben okadar rahatladım ki sanki demin canını teslim edecekmiş gibi olan ben değildim hemen kordonunu kesmeden gögsüme yatırdılar kızımı sonra hemşire alıp giydirdi ve dikişim yapılırken emzirmem için verdiler kızımı sonra annem geldi beraber bi 10 dk emzir dik annem bebeğimle ilgilendi ben üstümü giyindim ve normal odamıza geçtik 1 gün hastanede yattık ertesi gün sabah çıktık eve geçtik annem kayınvalidem falan annem o akşam kalmadı çalışıyor çünkü kayınvalidem kaldı ama sürekli emzir acıktı falan diyordu ve inanın lohusaşık psikolojisi bambaşka allahım insanlar çocuk aç dedikçe çıldırır gibi oluyordum 3 gün kaldı kayınvalidem sonra gitti ben tek baktım bebeğime ve emin olum çok çok daha kolay oldu benim için şimdi güzel kızım tam 1 aylık oldu rabbim sizlerede kolay doğumlar versin bir avazda kurtulun inşallah sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım kızlar 😘😘