Kalbiminsesi 28+1 haftligim 27+1cikti boylenolan varmi noye boyle cikti binsorun olurmu aceba kilosuda 1070 gram ayni haftada olanlar kilomuz nasil siizinki kaçtı
Tugba12345 Kalbiminsesi benmde ayni geride 4 gun canm doktorm sadc takip edyo sorun degl bu.2 haftalik ve daha fazla gerilikler onemseniyor.canini skma.27 olmam gerekirken 26 nin icindeydi 923gr demisti kilosu da iyi dedi sennkide guzl canm
Alisa02 Kalbiminsesi canım hiç sıkma kendini banada özeldeki doktorum 2 hafta geriden geliyo dedi ama geçen gün devlet hastanesine gittim ordaki doktor bebeğe hiç bir etkisi olmuyo ve ultrason cihazları tam ölçüm yapmiyo oyuzden sıkma canını
Derya0707 Arkadaşımın bebegi 1 ay geri den geliyordu 8. Ay başka nedenle erken doğum yaptı ama şu an boyu kilosu gayet yerinde 1 hafta ölçümle de alakalı hata olabilir birazcık beslennenize dikkat ederseniz hemen toparlar inş
Kalbiminsesi Derya0707 ay ciddenmi inslalah binsorun yoktur hep onden gidiodu bi iki gun geri olunca korktum seker diyeti yaptım 3 hafta hic kilo almadim hatta kilo verdim ona bağlıyorum
Derya0707 Kalbiminsesi hadi ya bende şu an meyve harici şekeri kestim ekmeği de kestim beni de Bi daha ki kontrolde bekleyen acı son az biraz gerilik olacak o zaman
Kadriye4567 Benimde öyle hep bir hafta geri,iyi de besleniyorum ama bir türlü haftasıyla uyumlu olmuyor
Kalbiminsesi Kadriye4567 benimki hep haftasindan 2 gun buyuktu bu ay boyle cikti seker diyeti yaptım ona bagliom ben
Kalbiminsesi Alisa02 kilosuda iyi gibi bebegimin 1070 gram ama insan ilk gebeligi olunca korkuo inslalah saglikl dogr hepsi
Cerenerb Kalbiminsesi 34 haftalığız bizde de aynı sorun var ölçümleri 33 haftaya göre çıktı öyle tosun bi Bebek olmayacak minyon tipli dedi doktor ama benimde içime oturdu 😔