denizers Selamlar,adetime 4 gün kaldı dünden geri çok sancim var ,o gün agrım olup adetim başlardı, bu sefer hem çok erken hem de sancim fazla ,teşekkürler.
Minnosizmmm denizers test yaptım mı canım? Benim Adetime 4 gün kala kanda ve idrarda çıktı umarım senin de güzel haberlerini alırız 😊
eylulvari denizers benim tüm belirtilerim vardı hatta regl geciktirici ilaç aldım kahverengi lekelenmem oldu diye ☺️ meğerse hamileymişim ilaçtan sonra regl olamayınca öğrendim
Aminem2020 denizers test yap cnm bende adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu hemde aynı adet ağrılarım vardı umutsuzum ama hamileymisim😊 hemde 2 3 hafta ağrı çekti çok kötü
Duuyguum Eğer karın sancısından bahsediyosan ben öyleydim hamile olduğumu öğrendikten sonra iki hafta kadar da devam etti geçer uyumadığım günler bile olmuştu
42deniz- Aminem2020 merhaba benimde 8 gün geçikti adet olacakmışım gibi ağrı var 2 gündür test yapmadım korkuyorum yapmalımıyım
Yaseminpinar denizers Benim reglime 1-1,5 hafta falan varken kasık ağrılarım oluyordu normal regl gibi hatta tüh bu ay da olmadı diye üzülürken 5-6 gün varken kahve lekelenme oldu bende erken olucam sandım ama normal gebelik testi yaptım aynı gün silik çizgiyle öğrendim gebeliğimi sende bir test al yap bakalım hayırlısı olsun. Silik çıkarda da bhcg baktırmak için kan testi yaptırırsın.
BirVeraAnnesi35 denizers canım adet sancım uzun sürerdi benim ama adet tarihime yakın sancı giriyordu uzun değil saniyelikti ama etkiliydi hamileliktenmiş
Zehralismail denizers ben benn ben :) ilk hamileliğimde hiç adet belirtilerim yoktu. Direk hamikekik belirtilerini gördüm. 2 aylıkken düşük yaptım. Ama bu hamileliğimde aynı adet sancısı çekmeye başladım bikaç gün önceden. Sivilce çıkardım. Canım tatli çekiyo. Hatta soğan kürüne başlıcaktım adetim sökülsün diye adetim 2 gün gecikti. Hiç ama hiç ümidim yoktu. 🤩 soğan kürüne başlamama eşim engel oldu. Git dr bi çare bulsun dedi. bi kaç aydır gecikiyodu adetim. 😁 sonra öğrendikki hamileyim. Şuan 14+5 😍
KdryFth Zehralismail yani bir kaç gun gecikmesi acaba ileride hamile olacağımız anlamına mı geliyor 😀eskiler öyle diyor bir kaç gun geciktiyse bir daha ki ayda bebek haberi gelir diye 👐İNŞ DİYELİM
anneadayi-88 Benim de öyle oldu. Kesin adet olcam diyodum hiç ihtimal vermiyorum. Gerginlik, kasık ağrısı hepsi aynıydı belirtilerin. Sonra eşimin ısrarıyla test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 🥰
Dilann123 denizers benimde öyleydi adetten once sancim başladı çok şiddetli ağrıdı belimde adet günümde çok fazla ağrıdı adetim geçtikten 2 gün sonrada test yaptım pozitifi gördüm 🤲😊
Ilknur_emin denizers bendede aynısı oldu geçen hafta kan testi yaptırdım 4 haftalık olduğunu öğrendim ama hâlâ acayip bir agrım var
Shrdgr deletedmom832 regl oldum 3 gün ama hiçbir sancim yoktu ondan sonra ki günler kahverengi akinti bittikten sonra biraz fazla akintim oluyor merak edip sizede sormak istedim
Skn23 denizers adet belirtisiyle hamilelik belirtisi nerdeyse aynı . Ben dakka başı tuvalete gidiyordum oldum mu diye ağrım vardı adet sancısı 😁 ama meğer aynı oluyormuş
deletedmom832 Shrdgr benim ikinci reglim çok sürmedi 3 gündü galiba ama akıntımda yokla var arası şuan Bile en iyisi bi erken gebelik testi alın yada kan testi en güveniliri 🤗