• SağlıkGebelik
  • 20 hafta gebelik kasık agrısı gaz sancısı korkuyorum yaşayanlar varmı

Kızlar mrblar 20 haftalık hamileyim 2 gündür kasık agrılarım ve karnımın içi acıyor gbi korkuyorum dün kontroldeydim doktor bişey yok dedi ama genede şüpheye düşüyorum karnımda böyle toplanıyor gbi oluo bebiş kasılıo gbi o yüzden korkuyorum varmı böyle sorun yaşayan😕

Ayserose Kasik agrisini bilemem ama gaz sancisini hafife almayin dayanilamayacak noktada ise doktora gidiniz.Ilk haftalarimda yasadim gaz sansici karnima dokunamiyordum o derece sismistim artik dokundukca da igne gibi batiyordu yatsam yatamiyorum otursam oturamiyordum bu arada 13 haftaliktim.Daha sonra mideme vurmustu fazla beklemeden hastaneye gittim 2 gun yattim bu gaz sancisi ve mide sancisi yuzunden.Her ihtimale karsin progestab igne vurmualardi.Sukur o gunden sonra yasamadim gaz sancisi...Ama tavsiyem cok kotuyseniz beklemeyin

Ayserose bende de arada oluyor. Gebe uygulamalarında bu haftalarda rahim hızlı büyüyormuş bebeğin en hızlı büyüdüğü haftalardanmış ve karın kaslarımız açılmaya başladığı için ağrı oluyomuş diye okudum. Benimde salı günü kontrolüm vardı doktor herşey yolunda dedi demek ki büyüdüğünden diye düşünğüyorum