Yasemin6161 Arkadaşlar şuan 37+2 haftaligim 35. Haftamdan beri sancilarim başladı ciğer geliştirici iğne yapıldı hastanede yattım serumlar ilaç falan derken sürekli sancini kesici şeyler yapıldı bana tabi bu arada sürekli açıklığım oldu mu diye bakıldı yani bı 10 kez hatta daha fazla kez bakıldı acikligima ama hiç açıklığım yok o kadar sancıya rağmen açıklığım her seferinde olmuyor acaba gidişat sezeryan gibi mi duruyor ben çok yoruldum gece acilide gündüz poliklinikte surunmekten ne yapacağımı bilemiyorum devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Bu arada ne yapmam gerek fikrinizi alabilirmiyim sancılar nst de 60 80 100 civarı hep sürekli serum yemekten bıktım ne zaman doğuma alacak doktor beni açıklığım olmuyor hiç bari sezeryana alsa diyorum onuda yapmıyor acaba doktormu değişmem lazim
Rhk0158 Bende 40+4 oldum benimde açılmam yok ama bebek kanalda,, yarın son kez çağırdı;( nolcak bilmiyorum;((
Yasemin6161 Rhk0158 geçmiş olsun canım benim benim kanamada girmemiş öyle karmakarışık bir hal içindeyim Allah yardımcımız olsun 🙏
uzunkirpik1728 Öncelikle geçmiş olsun az daha sabret.. bende 37+3’üm ama inan hiç bir bilgim yok postun üstte kalsın diye yazıyorum ve de bir kaç sorum olacak nacizane..sancı nasıl bir şey tarif eder misin ve hangi devlet hastanesine gidiyorsun nerde oturuyorsun...bebişin sağlıkla gelir inşaAllah
Yasemin6161 uzunkirpik1728 çok sağol canım benim valla belimden vuruyor ki o bel ağrısı acayip yapıyor ve tüm karnımı vajina bolgemi kapsayarak ağrıyor sanki böyle kabizmissinda hani sıkıştırır ya seni ağrısı öyle birşey Trabzon'da numune Hastanesi'ne gidiyorum kuzum Neslihan hanım var orda ona. Dün gittim tekrar yatiracakti hastanede yer yok diye gönderdi 3 gün içinde tekrar gel dedi bakalım ne olacak