tazeanneck Seher__ evet ama işte insan ister istemez çekinebiliyor ama merak etme hiç bakmıyorlar zaten bacaklarında örtü olduğu için kapatıyor
Seher__ Mermaid16 utanıyorum ya acidan çok onu düşünüyorum aslında ama yarıni atlatinca doğuma daha kolay giderim diyorum😂
ZehraAlbayrak Seher__ utanicak ne var bunca zaman hic vajinal muayene olmadinizmi smear testi yaptirmadinizmi bunlari zaten saglik icin duzenli yaptirmaniz lazim bilinen seyler yani herzamanki gibi bakilicak korkmayin utanmayin
Seher__ ZehraAlbayrak hyr hiç öyle muayene olmadım gecen sene evlendik 21 yaşımda 6 ay sonra hamile kaldım kadın doğumcuya falan gitmedim bebek sahibi istediğimiz ay hemen oldu çok şükür
Seher__ Gamzeciks hamile kalmadan önce gitmedimki kadın doğumcuya canım gitsem isterlerdi belki ama hamile kalmak istediğim ay bebeğim oldu zaten
ebrarmom08 Seher__ pazartesi 37 olucaz benide cagrdi ama yapcam yapmiycam dememisti okuduklarima gore benmkide yapr heralde korktm smdi 😂😂
babyUras_ Yagmur98 ben acile gittiğimde yaptılar basıkmıs basık oldugunu söyledi. Eger öyle bişeyin olsa söylerdi yapan kişi
Mermaid16 Seher__ üstünde örtü oluyor zaten benim doktorum erkek :) bakmadı bile eliyle hissediyor o .. birazcık ayy ayy dedim tamam ☺️
ebrarmom08 Seher__ bilmiyorum valla 15 gun sonra gel demisti sinra vazgctm 10 gun sonra gormem lazm dedi bende sormadm 😂
ZehraAlbayrak Seher__ bi sorun olmasada gitmeniz lazim. Neyse dogumdan sonra 6 ayda bir rutin muayenenizi olmayi ihmal etmeyin duzenli smear testlerinizi yaptirin.
Seher__ ZehraAlbayrak internetten baktım 21 yaşından önce o test olmuyomus zaten ve cinsel ilişkiden 3 yıl sonra yapılıyormuş ben 21 de evlendiğim için heralde hiç öyle bisy olmadım bilgilendirmedilerde kimse