TugCeasiLLL Kızlar 21 haftalık hamileyim 2ci hamileligim ilk bebeğimde bu tarz sorunlar yoktu aranızda benim gibi olan yada çevresinde bu tarz olan varmı nedir bu ciddi bişeymi lütfen yardımcı olunrmusunuz 😕
Matmazell TugCeasiLLL kalpte parlaklık mı dediğin şey canm benmde ayrıntılı ultrasonumda çıkmıştı baya moralim bozulmuştu doktorum 1 aya kalmaz geçer kafana takma bu haftalarda görülebiliyo dedi gerçekten 1 ay snra baktığımızda geçmişti yani %90 geçici bişi demişti doktorum haklı çıktı senin doktorun bişi demedi mi 🙄
Ozlemsvr TugCeasiLLL burda bir arkadaşa daha onu demişler de sonraki gittiğinde geçtiğini söylemiş doktor...
Minifasulye TugCeasiLLL sıkıntılı bi durum değil diye biliyorum bu kadar dert etmeyin geçmesi muhtemel.
TugCeasiLLL Matmazell evet kalpte parlaklık canm geçiçi dedi benim doktorumda fetal ekoya girdim oradaki doktorda geçiçi dedi ama ilk defa karşılaştıgım bi durum insan ister istemez dert ediyo😕
Matmazell TugCeasiLLL bende 1-2 gün baya üzülmüştüm ama sonradan doktorun geçicek dedi neden kafana takıp bebeğini de strese sokuyosun diye toparladım kendimi canım sende bebeğini strese sokma yaşayan birisi olarak söylüyorum gerçekten geçiyo merak etme
06Pembemavi80 Mevlude998 tek başına sadece bu sorun mu var. Yoksa başka sorunları da varmı acaba. doktorunuz ne soyledi. Önceki testlerinizde falan bı sıkıntı çıktı mı hic