Deletedmom3 Merhabalar, gebeligi erken gebelik testliyle ögrendim reglimden 5 gün önce. Yumurtlamadan 12 gün sonrada kan testi yaptirdim B-Hcg değerim 52 çıktı sizce normal mi?
alyavetuna Deletedmom3 evet nrmal gorunuyo r canım 2 gun sonra 2 kat artmış olması lazim sağlıklı gebelik için. Keseyi görmek için hcg 2500 u geçmesi lazım vajinal görebilmesi için karnından görünmesi için hcg 5000 i geçmesi lazım. Doktoru aramıştım boşa gelme göremeyiz folik asiti için 5000 geçin e gel demişti. Doğru söylemiş 5000 'de bile çok küçüktü görmekte zorlanıyorum demisti
Aslicrn Deletedmom3 normal canim onemli olan degerin kac oldugu degil zaten 2 gunde 2 kat artmasi 2 gun snra tekrar ver bakalm kac olucak. Benimde regl gunumde 120ydi 2 gun sonra 340 falan olmustu bidaha doktorum istememisti zaten hayirli olsn😍
Deletedmom3 alyavetuna tesekkur ederim bende folidoce kullanmaya basladim 1 haftadir iciyorum ama demir eks. Anemisi var bende dr gitsem simdiden tedaviye baslarmi acaba yoksa illa keseyi gormesimi lazim
Deletedmom3 Aslicrn ptesi gunu vermistim kan artik yarin tekrar vereyim 3 gun oluyor yeter ki yükselsin teşekkür ediyorum bu arada 💜
alyavetuna Deletedmom3 öyle sorunların varsa erken başlamadı bilişim kadarıyla kan eksikliği ve pıhtılaşması vs çocuğun rahim duvarına tutunmasını zorlanstiriyor