Hazalimooooo 20haftalik hamileyim 8aylik evliyim çok yoruldum. Alkol alıyor sürekli,aldatıldım babamın evine gittim terk ettim ama yinede fayda etmiyor gerçekten psikolojim bozuldu
AkileUqur Hazalimooooo ee cnm alkol var. İhanet var. Allah bilir şiddet te vardır.. kaç kurtar kendini derim ben.. ama ailenin yanına gittim geri döndüm diyorsun. Ne yaptı ne dedi de ikna etti seni. Düzelmenin baksana
DemetDigesu Hazalimooooo bosanınca rahatlarsın o evlılık degıl zaten canım yasadıgın hersey bıtmıs kendını toparlarsın zamanla.. en buyuk hatayı tanımadan cocuk yapma yapmıssın
AkileUqur Hazalimooooo hem daha yeni evlisin 8 aylık nasıl aldatır anlamış değilim .. sanki 8 yıl geçmiş bıkmış senden gibi. Terbiyesiz herif.. Allah ıslah etsin
Efsoo clmmmmm hemen hemende subhe yapiyorsunuz.belki kendisini belirtmek isdememis diye yeni bi profil acmis.neden o an boyle yaziyorsunuz Belki dogrudanda kadindir.luften bilmemis subhe yapmayin.inanamasaniz bile boyle olmayin.kendisi acmis belkide ayri birisini bilmeyesiniz diye Beni kotu anlamayin lutfen nede sizin yazacagina karisan gibide gormeyin Ve herkeside erkek diye dusunmeyin
Hazalimooooo Çocuk sırf o istediği için oldu yoksa ben istemedim belki düzelir dedim aldırmayı çok düşündüm ama aldıramadım
clmmmmm Hazalimooooo çocugun bi günahı yokki. anne babanın kurbanı oluyolar maalesef allah yardımcınız olsun
Canoglumbenm Hazalimooooo çocuğun ne günahı var. Aldırırsan vebali çok büyük valla. Sakın öyle birseye kalkışma
Slmzhnm Hazalimooooo cocugu belkı yaptıklarına karsılık sen gitme dıye garantıye alma yada cocukla ugrasırsa benı rahat bırakır mantıgıyla da ıstemıs olabılır ama bazıları vardır kı cocuk dogup kucagına alınca cok baska hıssedıp bazı dersler alır cocugun gunahı yok sakın ona mal olacak seyler yapma belkı bu sıze bir mucıze olur ama o dogana kadar da kendını uzmesıne sebep olacak seyler yapmasına ızın verme cocuguna o yokkende mutlu bır sekılde bakabılecegın hıssını ver ona guclu kadın herzaman erkekler ıcın bır kale gibidir
Canoglumbenm Hazalimooooo Allah yardım etsin çok zor gerçekten. Evlenmeden önce bilmiyormuydun alkol aldığını sonradan mı başladı
Hazalimooooo Intihar etmeyi bile çok düşündüm halada düşünmüyo değil hamileyken kalp krizi geçirdim insan ölmek için allaha yalvarırmı