scl Hanımlar biz bugün 22 haftalık olduk tetonoz aşırı için geç mi? Pazartesi sağlık ocağına gidicem ozaman 22+2 haftalık olucaz aklıma takıldı 🤭 sizler kaç haftalıkken oldunuz ilk dozunu?
Lidya scl Ben erteledim erteledim ama ebe beni 30 haftada yakaladı hiç geç kaldın demedi vurdu valla iğneyi
scl Esrelf yaptırmak istiyorum bugün gittim öğlene kadar açıktır diye ama kapalıymış. Pazartesi gidicem 22+2 olucaz geç mi diye düşündüm ama yapılır sanırım
Kizimveoglumm Esrelf bende 30 haftalık oldum ama yaptıramadım daha bilmiyordum çünkü özelde gittiğim doktorumda birşey demedi pazartesi bende gitmeyi düşünüyorum geç olmaz demi
1987gokce scl geç değildir canım bana 20 haftalikken gel dedi tarih attı bence de mutlaka gitmelisin.
scl 1987gokce inşallah canım geç kalmamışımdır 22+1 de yaptırmış bi arkadaş öyle yazdı bende 22+2 olucam pazartesi gidicem inşallah
Esrelf Kizimveoglumm 30. Haftayı bilmiyorum ama bu doktorunuzun değil sağlık ocağındakilerin görevi. Size bilgi verip takibinizi yapmaları lazım .
Kubar Kizimveoglumm gebelik takibi yapmadilarmi sağlık ocağında sizin gidip yaptırmanız gerekirdi kaydı. Ben yarim izleme gidiyorum ama ne yapacaklar bilmiyorum kan alacaklar orası kesin ac gel dedi ebem
scl Merveersoy aslında sağlık ocağındaki doktor 16. Haftadan sonra vurdurabilrisin dedi ama araya bişiler girdi bulunduğum yerde değildim o yzden ertelendi 😌 pazartesi inşallah bende vurulurum
1987gokce Sözüm meclisten dışarı. Sağlık ocağına gidin kayıt yaptırın dediğimizde bazıları ne gerek var neden gidecekmişim diye tepki gösterenler bu yüzden gidin diyoruz 😊
Essraa Kizimveoglumm siz gebe olduğunuzu söylediniz mi? Belki haberleri yoktur benim arkadaşıma öyle olmuştu.
Merveersoy scl ilk gün 10 dk buz tutup yarim saat ara verdim çok şişmedi kızardı biraz ama ağrısı gittikçe arttı şuan azaldı ama üstüne yatamıyorum tam olarak 😀