Merhaba hamile anneler sizlere hem derdimi anlatmak istiyorum hemde biraz akıl almak istiyorum ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. Biraz uzun olacak hakkınızı helal edin. Şöyle başlayayım. Evleneli 1 yıl oldu evlendiğimin ikinci haftası eşimin uyuşturucu kullandığını öğrenmiştim sürekli kavga gürültü gidip gelmeler sonucu barışıp sürekli ayriliyoduk bırakması için çok çabalamistim aileside aynı sekilde hep benim arkamda destekci oldu en sonunda artık dayanamayip bosanma davasi açmıştım sonra bırakmak istedigini beni kaybetmek istemedigini hayatına çeki düzen vermek istediğini barismak istedigini soyledi bende şartlarımı söylemiştim idrar ve kan testi istemistim her ay sonra baristik ve dediği gibi 1 ay evden cikmadi ve kan testi idrar testi falan verdi testler temiz cikmisti ve eşim kurtulmuştu. Temizlendiğine emindim. Yeni bi eve yeni bi semte tasindik 8 ay hersey cok guzeldi sonrasinda hamile olduğumu öğrendim hamile olduğumu öğrendiğim ilk ay aldatıldığımı da öğrendim. 3 ay sonra yani 4 aylık hamile iken eşimin tekrar uyusturucu kullandigini hatta ileriye gidip sattığınıda öğrendim. Bu durumda kendi hariç herkesi suçladı yok ailesini suçladi beni cok sıktınız bunalttiniz diye beni suçladı neden kayinvalidemlerden ayri eve cikmak istemisim daha zamani varmis diye yani hatasini anlamadi. Ki eşim baba olmayi o kadar cok istiyordu ki ilk hamile kaldigim aylar o kadar ilgili alakaliydi ki size anlatamam ne zaman bu illet girdi aramiza biz bittik. Şiddet yok dayak yok hakaret yok sadece eve geç geliyor gece 2 3 hic belli olmuyor surekli telefonunu kaciriyor veya kapatip yatiyor cunku bütün herseyi telefonundan yakalayabiliyorum. Aylardır kafayi yemek üzereyim her günüm ağlamakla geçiyor sigarayi bırakmıştım şu 2 aydır sigaraya tekrar basladim ve içiyorum 4 duvar üstüme geliyor elimde bi mesleğim yok 6 aylik hamileyim hamile halimle babamin kapısına gidemem cunku mahalleleyi insanları bilirsiniz karnina cocugu koyduda geldi derler ki insanlarin ne söylediği umrumda değil ama benim ailemde 4 4lük bi aile değil annem kızımın psikolojisi bozuk yatsin dinlensin demez kalk sunu yap bunu yap der babam fazla ses etmez ama oteriter sert bi insandir kafasi sesi asla kaldırmaz bebegim ağlasa sustur niye aglatiyosun der ablamdan biliyorum ablamda daha once cocugu ile bosandi ve o evde saglikli cocuk buyutmek imkansız konuşulsa susun sizimi dinlicem televizyon izliyorum gibi gibi yani ne yapacagim ne edeceğim bilmiyorum kafayı yicem artık. Burda bazi postları okuyorum kayinvalide gorumce eşim beni gezdirmiyo falan bunlar diyorum ki dert mi keşke eşim yanımda olsa sevgisini ilgisini hissetsem de kayinvalidemle gorumcemle aram iyi olmasa. Iyi olan bi kocanız varsa el ustunde tutun bırakın kaynanayı görümceyi. Birde bu arada eşimin duzenli gittigi fabrika vardi artik orayada gitmiyor calismiyor yani ailesi destek cikiyor bize benimde canim birsey istese kesinlikle söyleyemiyorum cunku ben bu yaşima kadar babamdan para istemis insan değilim 😭 Aslinda daha yazacak o kadar sey var ki içimi dökmek istediğim ama zamaninizi almayayim nolur bana bi akıl verin 😭 dayanma gücüm kalmadı artık.