Semartizim Ben istanbul dayım ve eriyorum resmen gece 3 ,4 tane atlet değiştiriyorum daha henüz 16 haftaligiz :(
busraaylmz Semartizim berbatttt 🙄🙄günde 2-3 kez duş alıyorum 33 hafta olduk içimden ateş çıkıyor resmen 😂
Naze2151 Semartizim ankarada martı nisani yaşıyoruz hava serin yağmur var inceden inceye keşke hep böyle devam etse :)
Minnosizmmm Semartizim sana şunu diyim canım adanada yaşıyorum 😊 güneşe ateş edenlerin memleketi bide beni klimada çarptığı için açamıyorum da. Gerçi bu aralar serin ve esiyor üşüyorum geceleri bebisimin şansına 😊🐥
defne55 Semartizim 19 haftalık olduk hayatımdan bezdim ev sıcak dışarı sıcak ayaklar yaniyo sismeye basladi hiç ne yürümeye halim var ne yerimden kalkmaya yemek bile yiyesim gelmiyor bian önce zamanı gelse de doğsa diye dua ediyorum
Merveatan Semartizim sular seller gibiyim tatlım. Boncuk boncukummmm. Banyo balkon arası mekik dokuyorum. Hayır bir de diyordum ki keşke az daha geç hamile kalsaydım ekim annesi olmak istiyordum 🙈 kime bir lira verdim de duasını aldım bilmiyorum 😂😂
Semartizim Tugbaklc-4 Merveatan ahahahahaha bu çok ıyimis sesli güldüm canım ay bu program ne guzel oldu kader ortamlarım benim canlarım ciğerlerim yaniyorreeemmmm
Tugbaklc-4 Semartizim canım sen baya erken başlamışsın bende 25 haftalık hamileyim yemek yerken çık sıcak basıyor o kadar yatarken uykumdan uyanmadıgım surece rahat bi şekilde uyuyorum çok sıcak diye de rüzgârlı yerlerde çok durma eğer üşütürsen o daha çok kötü dikkat et sıcak yanıltmasın seni
MReyhan Semartizim valla bende 16 haftalığım nasıl yattığımı bilmiyorum ben çok nem var nasıl geçicek bilmiyorumm 😐
milayerli Semartizim 14+5 haftalığız sıcağa alerjim var terlesem hemen kabarıyorum kaşınıyorum güneşi görünce zaten kabarıyorum kaşınıyorum hapşırıyorum ben berbat haldeyim eve kapandım resmen 🤷♀️
Pier Kıbrıs’tayım bende. 32 haftalığım. Şansıma daha çok sıcaklar bastırmadı ama bu haftadan sonra 40’lara yükselecekmiş. Gebereceğiz bence 😞. Allah hepimize kolaylık versin.