Pnrbtr Selam kızlar belki bu konu vardı ama ben bulamadım. Tekrar açayım dedin. Yumurtlamayı adetinizin kaçıncı günü gördünüz? Benim bugün 14. Gün hala olmadı yumurtlama 🥺
balarisi06 Pnrbtr benim adetim bitti iki gün sonrası yumurtlama 🙌 herkesin farklıdır canım burda sorma kafan karışır. 😁 Kimisi hemen görür kimisi adete yakın kimi iki adetin tam ortası ohooo
Menis21 Pnrbtr Yumurtlama herkeste farklı ve sanıldığı gibi o belirtilen günlerde olmayabiliyor bence en iyisi adetin bitiminden diğer adet olana kadar gün aşırı ilişki olmalı en garantisi bu bence...
Ftm_yns balarisi06 aynen benimde adetim bitti mesela 22si adet başlangıcım 27si diye hesapliyo doktorum
Pnrbtr Rbs111 Dilber63 Minikmucizem_ Yvsbsra sevval55 Marayy balarisi06 Menis21 kızlar bugünkü ovülasyon testim. Yumurtlama var mı? Bence yarın fakan yumurtlama olacak gibi 😳 https://hizliresim.com/gPkaRR
kr1907 Pnrbtr ben doktora gittim adetimin 5 .günü sen 14. Gün yumurtlamayı bekleme bir iki gün sonra başla gün aşırı ilişkiye dedi yumurtalarımı gördü bana da gösterdi büyük ihtimal 8,9 günlerde yumurtlama oldu
Pnrbtr kr1907 test yağıyorum ben adetimin 3. Günü başladım zaten yapmaya hala göremedim. Her insanda değişiyor gerçekten de. O yumurtlama hesaplayam programlar hikaye gerçekten
clmmmmm Pnrbtr canm herkesin yumırtlaması farklı hep 14.hün olucak diyede bişey yok ovu ile takip ediyomusun
Dilber63 Pnrbtr yanı belkı ılıncı kez yumurtlarsın bnde beklemıyodum ama. 2kere yumurtlamam oldu zten o gece tek ılıskı oldu esım goreve gttı zten onda hamıle kaldım
Pnrbtr Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor. Hiç bebeğim olmayacakmış gibi. O duyguları tadamayacakmışım gibi. Bebek, hamile kadın gördükçe içim dağlanıyor 😥
Pnrbtr Dilber63 yumurtlama gecesi mi ilişki? Yeterli mi acaba biz de memlekete gideceğiz kardeşimin düğünü var. Oraya denk gelirse kötü 🙄
Minnosizmmm Pnrbtr canım herkeste farklı oluyor benim mesela geçen sene adetten sonra 13. 14. Gündü şubattan itibaren adetten sonra 6. Veya 7. Gün de oldu mesela 1 ay hiç yumurtlama olmadi yani her ay olacak diye bise yok zaten
sevval55 Pnrbtr benim yumurtlamamda duzensizdi adet bitiminden 1 sonraki gün iliskim olmustu sadeve o zaman hamile kaldım.