Gulcan90 Merhaba 29+3 günlük hamileyim. Bebeğin gelişimi normal dedi doktorum ama hiç bişekilde kilo alamıyorum. İştahım çok yok zorluyorum kendimi ne yapmalıyım akıl verin😕😕herkes yorum yapıyo hiç karnın yok bu nasıl hamilelik diye iyice moralim bozuldu
elams1 Gulcan90 bebeğinin gelişimi iyi olduktan sonra onlara takılma millet her şey der duymamaya çalış hamile kalırsın laf ederler doğurursun laf ederler hep bi kıyaslama içindeler boşver takma bebeğine odaklan
Sebogelin Gulcan90 doktor normal dediyse bebeğin gelişimi de iyiyse daha neyi dert ediyosun ki? 30dan sonra istemesende alırsın. Dert arama kendine tadını çıkar işte bebeğin sağlıklıymış işte şükret
Betusunannsi Gulcan90 35+4 teyim sadece 5 kilo aldim. Bebek asagiya inip kanala yerlesince miden ancak rahatliyor. Bebek gelisimi iyi. Agrin sancin yoksa bence kilo alamamak daha iyi. Düşünsene dogumdan fit cikacaksin. Bu defa da kiskanip bu ne bicim lohusa diyecekler 😂😂😂 dogumu iple cekiyorum. 42 beden gömleklerime tekrar sığabileceğim insallah 💃🏻💃🏻 İnsanlari dinleme canim. Olumlu yonden bak 💃🏻 Kayinvalidem beni koyde övüyormuş benim gelinim hic sismedi incecik duruyor diye 😂😂😂