Veranur Bu durum normalmi kızlar, biraz ev işi yaptım dünde sehirler arası yolculuk yapmıstık acaba yoruldumu bebek diye düşünüorum fakat içim içimi yiyor nezaman düzene girecek hareketler
titebouille Veranur olur canım olur olur arada öyle.. merak etme. Hiç hareket etmezse doktora gidersin.
cilekanne Veranur normal canım zaten kötü bir durum olsa bunu anlarsın kanaman olur veya şiddetli bir ağrın olur kötü birsey varsa. bende 26. haftadayım ve calısan bir bayanım benım bebişte gün içinde hiç hareket etmiyor bazen bir gün bile hissetmiyorum cunku onlar da bız yorulunca yoruluyorlar 😊 biraz dinlen uzan bak gör hareket edecektir 😊🙏🏼
Kelebegimmm BaharSefvan ay ne güzel😍benimki sabah eşim işe gitdikden sonra başlıyor.ama kötü tarafı bazen uyurkende hiss ediyorum🤭
Deletedmom0034 Korkulucak bişey yok bebeğin bulunduğu pozisyona göre bazen hareket ettiğini hissedemiyoruz
Seydaaaaaa Veranur canım merhaba merak etme hiç bende 27 haftamdayım önceden daha hareketliydi şimi biraz daha yavaşladı bebek uyku düzenine alışmaya çalışıyor ondan ben çok pimpiriğimdir aklıma takıldıysa muhakkak doktora giderim bu hafta iki kere gittim hemde kendi doktorum dışında başka bir doktora gidip karşılaştırma yapıyorum çift dikiş gidiyorum yani 😆şükür iyi yani sende merak etme için rahat olsun 🥰
Veranur Seydaaaaaa ayy bende swnin gibiyim canımm eşimden dolayı gidemiyorum doktora fakat elimden gelsw her hafta gidicem içimde hep tedirgnlik ve korku oluyor inşaallah iyidir bebişlerimizz☺️
Seydaaaaaa Veranur anladım canım insan normalde bu kadar titiz olmasada hamilelik bambaşka birşeymiş eşimde benim gibi olduğu için fırsatı değerlendiriyorum hemen onlar bizim meleklerimiz Allahım korusun onları 🙏🥰
Kelebegimmm Ben evde kendim meyve suyu yapıyorum şekerini fazla koyuyorum içib uzanıyorum kıpır kıpır oluyor.artık o orda hareket ediyor ben umursamıyorum😂öğlen eşim elini koydu başladı kıpırdamaya eşim napıyor bu çoçuk diyor bende fazla yüz verme dedim🤣
cilekanne Veranur birde eklemek istediğim birsey var baze sırtı donuk oluyor ve o zaman da hareketleri hissedilmiyor 😊
A_S_K BaharSefvan Söylesem canı çekermi acaba insanların bu zamana kadar içeride savaş çıkardığı en sevdiği şey burger oldu 😁 bir de çok aç kalırsam geceleri açken vuruyor tokken normal 😁
Busra05344 Normal canım suan ben 38 oldum ve az hareket edio artık yeri daraldı sıvısı azalıo. İleride dahada azalck korkma :) tatlıda yesen ekşide yesen. Keyfi varsa oynuyorlar :)
BaharSefvan A_S_K 😁burgeri seviyomuş demekki😁 ben hiç burgerle denemedm kendimi valla çikolata tatlı dondurma yiyince çıldırıyo benmki😁
A_S_K BaharSefvan Denemek için yememiştim halbuki yedim duramıyor içerde 😁☺️ Birde bol ekşili salataya tepki veriyor şöyle 1,5 limon sıkıcaksın soğansız olucak o kadar değişik kızçem 😁