Hikmet80 Merhaba bugün itibari ile 20+4 olduk fakat 17.haftada suyumun az olduğu teşhisi konuldu riskli gebelik uzmanına da gittik sürekli kontrol edileceksin dedi ve suan raporluyum istirahat ediyorum bunu yaşayan var mı
Emine82 Hikmet80 ben suyla ilgili hiç sorun yaşamadım şuan 39+3 günlüğüz,, iki haftadır neredeyse her gün kavun karpuz yiyiyorum 3 gün önceki kontrolde doktor biraz suyun fazlalaşmış dedi oysaki son haftalarda su azalır.. Sende dene istersen canım
Fnda2308 Hikmet80 bende yasadim havuc suyu yogurdun suyunu ic bol su tuket. Ben bunlari yaptim suan bebegin suyu gayet iyi
Meltemss_ Bende 20. Haftamdan bu yana takıpteyım hatta 34 haftalıkken hastanede de yattım su an 40 haftalıgım kendi gelmıyo kızım 😊 stres yapma hiç doktorlar hep en kötü ihtimale gore davranıyo
Hikmet80 Meltemss_ Meltemss_ muhakkak en kötüsünü diyorlar ama moral bozukluğu oldu bizde tesekkür :)
Hikmet80 Fnda2308 evet havuc suyunu duydum bir hafta içtim yine az deyince moral de bozuk olunca bıraktık teşekkür ederim:)