CansuPeri Kızlar merhaba, kordon kanı saklama ile ilgili ben düşünüyorsunuz? Bankalar felan var, güven veriyor mu? Hiç daha önce veren var mi bankaya?
DemetDigesu CansuPeri ben saklatıcam canım turkıyede onkim cok cıddı bır fırma olarak duydum ben yurt dısındayım burda bır fırma buldum epey tuzlu ama deger bızım tahmın edemedımız durumlar gelısebılır
Melegimm19 CansuPeri biz saklatıcaz nasip olursa onkimi duymuşsunuzdur bizzat görüştük yetkili kişilerle Ankaraya gittiğim hastaneye bilgilendirme için geldiler bize çok mantıklı geldi güven konusu hiç aklıma takılmadı sonuçta bugüne kadar birsürü kişi tedavi edilmiş bu yöntemle hiç kötüye kullanıldığını duymadım araştırırken ve o kadar pahalıda değil ben daha çok bekliyordum fiyatı
Jaleserkan CansuPeri bende bu konuda daha önce saklayan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum ilk gebeliğim bilgi veren olursa çok sevinirim:) sanırım öncelikle kit alınıyor ve daha sonra saklamaya uygun olup olmadığı test edilip yıllık ücret mi ödeniyor ??
Dorukunannesi95 Arastirma yapmistim bu konuda cok pahaliya sakliyorlar ve zaman cok gecince bildigin resmen işlevini kaybediyormus bi yerde okumustum canim ama tabii hic denemedim daha ilk gebeligim bu
CansuPeri Dorukunannesi95 banada o kadar para verip saklamazlarsa diye güven vermedi bankalar. İki gün sonra kapanır felan. 🤣
CansuPeri DemetDigesu parasında da degilimde çok güven vermedi çocuğun DNA’sını bile kullanabilirler. Keşke evde saklayabilsek :)
1Tecrubesizannee Dun ben de bu kinu hakkinda post actim biz esinle saklatmayi düşünüyoruz ama hastaneden mi basvuru yapiliyor yoksa onkime gitmek mi gerekir ve fiyat icin kesin bir bilgisi olan var mi ? DemetDigesu
DemetDigesu 1Tecrubesizannee ınternet sıtesı var numaraları yazıyor canım yıllık 100 euro dıyor buda yıllık 700 tl ye gelır hıcbırsey degıl bence
DemetDigesu Melegimm19 kesınlıkle bende turkıyede yaşasam onkıme saklatacaktım sabancı fırması ıslerınde gayette ıyıler ben bur cok arkadasım onlara saklattırdı fıyatıda cok uygun bencede
Melegimm19 DemetDigesu bende çok araştırdım canım en güveniliri burası geldi belki zamanla fiyatı artar ama hiç önemli değil şuan çoğu kişi önemini bilmiyor hele Türkiye de çok yaygın birşey değil çoğu kişi böyle birşeyin varlığından habersiz ama bence çok ciddi hastalıkların tedavisinde kullanıldığı için hayati birşey 👍
DemetDigesu Melegimm19 kesınlıkle canım aıle uyelerıde kullanabılırmıs ılerde kotı bırsey olursa hayati bır mevzu bu hayırlısı olsun allah muhtac etmesınde tedbırlı olmakta fayda var boyle bılınclı anne adaylarını gordugumde cok sevınıyorum💕
Melegimm19 DemetDigesu bende öyle mutlu oluyorum her kadın bilinçli olmalı bir nesil bizden yetişecek canım.İnşallah gerek kalmaz ama tedbir önemli 🙏❤
CansuPeri Kızlar bilen yok mu ya tam olarak nedir gerçekten saklıyorlar mi bana bizim ülkede saklamazlar gibi geliyor