Goncaa3 Kızlar aranızda kimler magnezyum kullanıyor ve ne oldu da kullanmaya başladınız. Kas sorunlarım var sizce magnezyum eksikliği mi yaşıyorum
2bebekannesi3542 Goncaa3 kramplar icin magnezyum be kalsiyum basladı doktorum bir gün magnezyum bir gün kalsiyum iciyorum
sydtns Goncaa3 bir şry olmadı doktorum folik asiti kesitikten sonra magnezyum kompleksine başlattı kemik gelişimi başladığı için
Duuyguum Melekcakır nasıl kramplar bunlar acaba mesela kasığım da benim de kramp tarzı birşey oluyor geçtiğinde kımıldasam tekrar olacak gibi bişe hissediyorum
Melek2102 Goncaa3 ben ilk haftalardan beri kullanıyorum rahim genişlediği icin kaslar ağrı yapiyo kasları gevsetiyo Cok ise yariyo olmazsa olmazim 😂
tortil21 Goncaa3 Bir sorun gormeden doktorum folik asit bittikten sonra magnezyum kalsiyum ve d vitamininden olusan karisik vitamini verdi.
Duuyguum @Hzlhakko dün biraz korktum canım ya aniden sağ kasığımda bi ağrı oldu ayaktayken geçti ama uzandığımda aprıdı bi saat kadar sürdü dedim acaba kasılmamı kramp mı bilemedim
Hzlhakko Duuyguum haftalarımız yakın gibi canım sen gittiğinde söyle magnezyum verebilir. Benimde az önce otururken karnımı kesmişler gibi ağrı girdi bazen oluyor öyle şeyler sakin olmamamız ☹️😊
AmatorAnne Ben bugün gittim 30+3, doktor artık başla dedi. Bir şikayetim yok dedim. Kramplar olur ya da ağrıların ayrıca erken doğumu da engeller az da olsa dedi.
Hulyalp Goncaa3 kasilmalarim oldugu ve 4 gun hastanede yattigimiz icin kasilmalar yuzunden 29.haftada kullanmaya basladik. Once hastanede 2 koca enjektorle verdiler aman Allahim kimseyi dusurmesin o duruma alevler cikti her santimimden bayilicaktim bi anda sanki. Eve gecince gunde 2 eritilen tablet seklinde kullaniyorum.
espalp Goncaa3 demir hapı alerji yaptı bana. Ellerim parmaklarım şişti ve elimde ağrı başladı. O zamandan beri kullanıyorum ama bacaklarımda falan hiç kramp olmuyor faydası vardır sanırım
Trabzon Goncaa3 ayakta duramicak kadar bacak ağrım olurdu canım yürüyemezdim hep yatmak isterdim. Sonra magnezyuma başladı doktor şuan çok iyim elhamdülillah kullanmani şiddetle tavsiye ederim eğer ağrın varsa benim gibi