Masalseyhan Kizlarr bugun cinsiyet tahmini yapti doktorum kiz tahminim ama 2 hafta sonra net belli olur dedi sizce var mi tahmininiz sonradan degisenlerin olmuş sizce degisirmi ?? 😊 artik alisveris yapmak istiyorum çok sabirsizim😊😊 https://hizliresim.com/zGmq0R
Evinanne Masalseyhan ayy hiç anlamam böle ultrason fotolarından😂 seninle aynıyız diye yazmak istedim bende Cuma gidicem sorayım belki bi tahminde bulunur doktorum😬
Melegimm19 Masalseyhan 11.hafta da öğrendik biz kızımızı kaç haftalıksın canım ? Resme bakınca da kız gibi geldi gönlünden geçen olur inşallah 😍🙈
Masalseyhan Melegimm19 tesekkur ederim canim 13 haftalığım 😊😊 banada kiz gibi dedi doktor bakalim haftaya net beli olur dedi😊😍
Masalseyhan Melegimm19 insallah canm insallah aminn cumlemizin bebekleri saglikla gelir insallah🙏🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Sevkoo Masalseyhan banada kız demisler di 17.haftada erkek olduğu anlaşıldı 😁 emin olmadan alışverişe cikmaa canm benim😂😍
Gamzee11 Masalseyhan canım kız gibi görünüyor o aşağıdaki çıkıntı varya dik olursa erkek diyor doktorlar aşağıda olursa kızmış benımde 12 haftalıkken ultrason görüntüm buna benzıyordu kız dedıler ozamandan beri 16. Haftada kız olduğunu öğrendım ☺️