Evet arkadaşlar başindan beri çok zor bir hamilelik geçirdim. İlk başta düşük tehlikem vardı iğneler ilaçlarlar ve bol dinlenmekle engelleyebildik daha sonra tsh değerlerim çok yüksekti zehirli tiroid dediler 3 hafta bir hastanelerdeydim onu da atlattım şükür ama 28. Hafta da bebeğimin kafası aşağidaydi doktor her an doğurabilirsin dedi dinlenip yatmamı söyledi zaten çok baskı vardı oturup kalkamıyordum yürüyemiyordum anlıycağınız çok zor bir süreçti ama çok şükür ki 36.haftaya kadar gelebildik. Eşimin ısrarı üstüne haziranının 10unda kontrole gittik çok az belim ağrıyordu onun dışında herzamankinden daha iyiydim doğrusu nstye bağladılar sancım yoktu doktor çatı muayenesi yaptı 1 buçuk santim açılmam vardı ama sonuna kadar gidebilir belki böyle belli olmaz dedi tansiyonumu ölçtü biraz yüksekti ondan idrar tahlili istedi gebeliğe bağlı ise seni doğuma alirız dedi tahlil vermeye gittiğim de bi de baktım kanamam var çatı muayenesindendir dedim ama vardı baya sonuç için doktorun yanına gittiğimde durumu kendisine dedim tekrar çatıya baktı açılmam 3 santim olmuştu ama sancım falan yok hazırlıksız da gitmiştik beni hemen doğumhaneye aldılar çok sakindim doğrusu eşim eve geri gitti eşyaları almaya kaynanamlara falan haber verdik. Saat 14 gibi suni sancı verdiler bana akşam 9.50 de doğurdum çok zordu gerçekten normalde sezeryan olmam gerekirdi çatım darmış bebek çok zorlandı çıkmadı vakum kullandılar oğlumun kafası hep şişmiş ve vakumla doğum gerçekten çok zor hem anne zarar görüyor.erken doğdu zaten bebişim çok ta minik 2 buçuk kilo haftasına göre 10 gün geriden geliyordu zaten. Bugün 9. Gün ama emzirme de hala sıkıntı yaşıyorm hep uyuyor çünkü uyandırmak çok zor sarılık olmuş bide elimden alıp yatıracaklar diye çok üzülüyorm resmen ne gece ne de gündüz yatıyorm zorla ağzına veriyorum memeyi.benden size tavsiye hamilelik boyunca çok yiyin kilo almaktan korkmayın ben hiç yiyemiyordum o yüzden kilo alamadım bebeğim pek gelişmedi karnım büyümediği için bebeğin yeri çok dardı ayağında sıkıntı olmuş biraz o yüzden zamanla geçermiş inşallah kalbinde de üfürüm var bize dua edin arkadaşlar hepsi düzene girer İnşallah Allah doğum da herkesin yardımcısı olsun insan ne çekerse çeksin o bebeğin ağlama sesiyle her şey unutuluyor gerçekten o yüzden herkes zamanında ve sağlıkla bebişine kavuşsun Allahın izniyle. Uzun oldu hakkınızı helal edin.