defne55 LoriLori normal canım daha fildir fildir dolanmaya baslamadilar😂 bende hep aynı yerde hissediyorum 😊
yigitmom_ LoriLori 2 gundur sirt üstü uzandigimda ilkin gobegime dogru kayip kuru ediyordu kendini bugunde tam kasigimin ortasinda balon gibi sisip kuru etti kendini artik hareketi mi poposunu mu dayadi veya kasilmami cozemedim ama olunca hafif agrim oluyor
Hzlhakko LoriLori evet hangi taraftaysa orada ve mideye doğru oluyor bu hareketlenme benimde sağda gecede o tarafa yatamıyorum canım acıyor ortalara gelse belki rahatlıycam
Zeydo İlk ne zaman hissettiniz? Ben 12 haftalığım dün çok garip bişey hissettim kasığımda böylee tık tık yaptı sanki bişey 😂ama bebek midir bilmiyorum tabi erken diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
LoriLori Zeydo ben 13 hafta doldugunda hissettim,dalgalanma ve kabarma olarak.15 haftadan sonrada bayagi icten oynadigini hissediyorum ,derimin alt tabakasinda bir gidikliyor gibi😂☺️
Zeydo LoriLori o zaman belkide benimkide doğrudur ikizler zaten biri birini ittirdiyse falan ben hissetmişimdir😂
fatosf_22 Ya bişey soracam konuyla alakasız siz bebeğinizin cinsiyetini biliyorsunuz acaba kan yenileme ile cinsiyet doğru çıktı mı sizde ? Ben daha 10 haftalığım çok merak ettiğim için sordum🙈
LoriLori fatosf_22 bnm henuz belli degil canim ,o dediğin testi yaptırmadık sadece ikili tarama yapıldı.
Zeydo fatosf_22 ya hu bu nasıl yapılıyor bilen var mı bende merak ediyorum 😂 birde ikiz gebeliklerde nasıl belli oluyor ki 😒
Brnsl Hzlhakko ben de sol tarafıma yatamıyordum ağrıyordu demek ki bebek o taraftaymış hiç düşünmemiştim
fatosf_22 LoriLori 17 haftalık belli olmuyor mu ya 😟ben meraktan ölürüm haftaya gideyim belli olur diye bekliyorum😃
Handeyldz01 fatosf_22 benim kızım olacak 17 yim👧 Ayrıca kan yenilenmede erkek çıktı tutmadı yani canım😊
Hzlhakko Brnsl ben en başından beri biliyordum ultrasona gidincede sürekli bakıyorum nereye bastırıyor diye bir dahaki gitttiğinde unutma bak ☺️☺️☺️