Prensssannesi https://www.e-bebek.com/baby-plus-canyon-travel-sistem-bebek-arabasi-v2-p-byp-244002 Kızlar Baby plus kanyon bebek arabasi almayi düşünüyorum sizce nasil. Beneto ile Kanyon arasinda kaldim. Hangisini alacagima karar veremedim. Kullanan yada etrafindan fikir edinen var mi. Hala karar veremedimm😞😞
Mavis222 Prensssannesi aynısını bu renk aldım fakat kutusunda duruyor tabi kendim görerek aldım beğendim de beneto için hiç iyi yorumlar okumadım tabi karar sizin
Alarasel Prensssannesi cnm bn netten beğendm fiyatıda uygn geldiği için gifip baktk hiç içime snmedi puseti çok ufak kaliyeszdi kumaşlar vsde
Mlssa Prensssannesi Aldım ben aynı rengini canın.Doğumum eylül başı ama mağazada ve evde denedim gayet sürüşü rahat gibi biz severek aldık tavsiye ederim👍🏻🌸
Prensssannesi Alarasel Magazada inceleme şansım yok su an. Onun icinde kararsiz kalıyorum. Peki sen ne almayi düşünüyorsun
Prensssannesi Mlssa Yaaaa benim magazadan gidip bakma şansım yok şuan. O yüzden kararsizim. Puseti kucuk mu
Cypscubawoman bende dün bebek arabasını aldım bakalım kargoda n11 den baby home bh 955 marka n11 112 yorumun 99ü 5 yıldız olunca almaya karar verdim ayrıca youtube videosunu beğenip aldım bakalım gelince göreceğiz .
Mavis222 Prensssannesi bana yeterli geldi puseti zaten ne kadar kullanılıyo ki bebekler çok çabuk büyüyo
Alarasel Prensssannesi valla bn gezicm 1800 e kdr bi modrl bakıcam olmazsa kiwiyi düşünyrz 2000 tlydi gecen güninşAllah baklm
Mavis222 Prensssannesi beneto hiç bakmadım bile içinde çocuk oturamıyo kayıyo gibilerinden yorumları görünce direk eledim kafamdan ebebek e gittim bakınırken gözüme bu çarptı güzelde duruyor kullanımına baktım oda güzel almak için gitmemiştim ama aldım çıktım
balkizanasi__35 Prensssannesi bende baby bee ile canyon arasında kaldım ama olumluda olumsuzda yorumlar çok her ikisi içinde şuan ne yapacağımı bilemiyorum. Kullananlar bize yardımcı olurmu ?