Bebekiimm123 NurunAnnesi nasıl yani detaylıda falan netleşmedi mi canım e sen n’aptın kıyafetleri falan
NurunAnnesi Bebekiimm123 hayir canim netlesmedi bacaklarini acmiyo inatci keci yada sirti donuk pozisyonda o yuzden bilmiyoruz net hem kiza hem erkeye aldim yani pembe ve mavi haric her renk🤣😂😂
Bebekiimm123 NurunAnnesi ayyyy daha da heyecanlı ama seninkisi yaaaa😄😍 peki sen ne hissediyorsun canım
NurunAnnesi Bebekiimm123 ay evet heyecanliyiz bizde ne acaba diye fark etmiyoda saglikli olsun gerisi onemli deil de iste merak ediyo insan ben kiz hissediyorum canimmm
NurunAnnesi Yaser27 ha tamam csnim anladim o zaman sartlar degisir nasil olursa olsun evlat canin yarisi sag salim olsunlar ins asil onemli olan o
NurunAnnesi Yaser27 ha tamam csnim anladim o zaman sartlar degisir nasil olursa olsun evlat canin yarisi sag salim olsunlar ins asil onemli olan o
Nslhn38 Bebekiimm123 canim benim nişan falanda yok sancim da yok acilmam da 1 parmak dedi oda yok sayilir dedi gelmiycek galiba senin yine 2 cm mis sevin😂
Bebekiimm123 Nslhn38 ben bir haftadır böyleyim canım önemli olan açıklık değil ki canım sancı ve bebeğin kanala girmesi bakalım ne alemde yarın göreceğiz canım
Bysima Nslhn38 aynen bende de 20 gün gün önce 1 bir buçuk açıklık demişlerdi bugün sancim cıktı bende 38+4 bir haftaya doğurursun dedi dr
Nslhn38 Bysima bana doğum sürecine girmişsin dedi sancim siklassin diye bekledim canim sabah daha dinç uyandim bugün 5 gün oldu hala bisey yok😂
Nslhn38 NurunAnnesi ha benim sancim dayanilmycak kadar degil canim ben kasilma hissediyorum daha cok belki ondan almamislardir
Bysima NurunAnnesi canım hayırlısıyla alirsin kucagina inşallah dua edelim birbirimize benim de biraz sancı çıktı nste de kendini nasıl hissediyorsun belirtilerin nasıl
NurunAnnesi Bebekiimm123 merhaba canim ben bugun dogurdum cinsiyeti bilmiyoruz demistim bugun dogdugunda kizim oldugunu gordum prensesim geldi rabbim sizleride sag salim kurtarsin