FSCMK Dilan15ekim 20+5 te doktora gittim 5 kilo almışım doktor nasıl tepki gösterdi dikkat et dikkat et diye diye başımın etini yedi onun sayesinde diyete girdim ve sadece 1 kilo aldım sonrasında doktorumdan Allah razı olsun o uyarmasaydı 20 kilo bile almıştım şimdiye
ygmrptk Dilan15ekim 39. haftamdayım 25 kilo aldım ve çoğunu ilk 7 ayda aldım ondan sonra dikkat etmeye çalıştım ama olmadı😅
Asilalaz Arn1 ay canım neler cekıyor bı kere yaş pasta yesem neolurkı .muz yıyınce bıle tavan yapıyor 180 200 oluyor seker dr 3ogune vıkarttı insülini .senın kaca vıkıyor en vok ben sabah ogle aksam 5-3-5 unıte seklınde vuruyorum Arn1
Arn1 Asilalaz sabah 2 öglen 1 akşam 1 suan yeni diye az verdi gece yatarken başka verdi oda 1 tane mesela sabah aç 106 falan çıkıyor yiyorum ve anormal hiç bişey yok peynir zeytin yumurta 2 dilim kepek bir ölçüyorum 188 çıkıyor
Bbsozlm Haftamda bende öyleydim 8 kilo falan almıştım çok korkuyordum 1 ayda 5 kilo almıştım ama ekstra yediğim bişey yoktu şuan 35 haftalık olduk 14 kilo oldu başından bu yana yani bence hamileliğin belli bir ayı çok alınıyor ama sonra bebek aldıkca duruyor kilo alımı diye düşünüyorum kendimce bebişler sağlıklı olsunda sonrasında verilir sen bu zamanların kıymetini bil takma kafana kiloyu hiç 😊
Aybuk Bbsozlm evet ben de öyle düşünüyorum ilk üç ay resmen 7-8 kilo aldım ve nasıl oldu anlamadım ama dördüncü aydan itibaren yavasladı biraz , aşırı yemiyorum ama aslında ama bünye meselesi galiba inşallah yavas yavas alırım yarısı gitti yarısı kaldı🙏🏻
Ckyert Dilan15ekim biraz fazla gibi bebeğe de faydası yok malum alabileceği kilo belli bebeğin hamur işi makarna abur cubur keserseniz kilo.kontrolü sağlarsınız kutu içecekler vs de gereksiz kalori en güzeli sağlıklı beslenme
Asilalaz Arn1 evet ya aynı durum bendede var o dedıklerını yıyorum sacma bı sekılde 180 200 felan cıkıyorum benımde cok yenı 1hafta dusmeyınce tekrar danıstım endokrıne yukselttı oda unıtelerı sende danıs bence
Derya0707 Prensannesi61 günde 15 bin adım atıyorum onda sorun yok onun haricinde 45 yüzüyorum ya da bisiklete biniyroum demek istedim sadece yürüdüğüm zaman spor yapmamış gibi hissediyorum kendimi yani
Gozdefiraf Dilan15ekim ilk hamileliğimde 36 kg aldım 31 kg sunu verdim.şuan 2. Hamileliğim bu sefer temkinliyim 14 haftalık henüz kilo almadım umarım böyle devam eder
Arn1 Asilalaz 10 gün sonra yine gel dedi gidicem yükseltir muhtemelen kalıcı olmasın da napalım alıştım artık
Ayckntmt Mrvyksl doğumdan sonra veririz inşallah bebişler sağlıklı olsunda çokda önemli değil kilo valla 🥰
Hazalimooooo Ah kilo alabilsem toplam 12 kilo verdim daha sonra 2 kilo almıştım onuda verdim 5.ayimdayim