Merhaba kızlar bu YAZDIKLARIMI Rabbim e bana nssip ettiği için binlerce kez sukrediyorum. Gebeligimin 37 haftasında hiper tansiyon hastalığına kapıldım ..günde dört tane tansiyon ilacı derken görmediğim doktor kalmadı ..doğurmak için cunkubebegimin bu kadar ilaçtan zarar göreceğini hissediyordum...en son gecen hafta doktora gittim tansiyonm duzelmissekn alın dedim oda ilaca devam diyince başka bi doktora gittim ..doktor doğurmayi uygun gördü ..nts de sncim vardı fakat açılmam yoktu . gelelim hikâyemin en mucizevi kısmına ..doktorun sekreterine perşembe günü gelsin demiş ..sekreteri de bana çarşamba günü gel dedi ve gittim yatısim yapıldı doktor ultrason da baktı hiçbir sknti yoktu ...ameliyata girdim megerse bebeğim kaka sini yemiş yoğun bakıma almışlar ... Yanı sekreterin yanlışlığı olmsydi perşembe günü olsaydı smlytim bebeğimi kaybedecektim . gozumu açtım oğlum nerde dedim iyi diyip geliştirdi hemşire. Çıktık sedyede anneme soruyorum oğlum nerde dedim.. Çok güzel aynı sana benziyor arkan dan geliyor dedi anladım birşeyler olduğunu odaya gittik bebek yok ozaman sanki dünyam yıkıldı ... Sonra bana bebegin kaka sini yediğini küvezde olduğunu söylediler döndüm kaldım . gelecek dediler inanmadim bekledim bekledim sonra bana yeşil bi örtüye sarılı oğlumu getirdiler giydirme mistiler bile yaşamıyor sndim öyle görünce sonra kucağınlma aldım aman Yarabbi öne güzel bi kokidur öyle ....dünyanın en güzel duygusuymus evlat. Gercktn şuan snltirken bile duygulandm darısı isteyen bekleyen herkese insllsh